Salehi Bahare について
Student Research Committee, School of Medicine, Bam University of Medical Sciences, Bam, Iran について
Krochmal-Marczak Barbara について
Department of Production and Food Safety, The State Higher Vocational School name Stanislaw Pigonia in Krosno, Krosno, Poland について
Skiba Dominika について
Department of Plant Production Technology and Commodities Sciences, Faculty of Agrobioengeeniering, University of Life Sciences in Lublin, Lublin, Poland について
Patra Jayanta Kumar について
Research Institute of Biotechnology & Medical Converged Science, Dongguk University-Seoul, Goyangsi, Republic of Korea について
Das Swagat Kumar について
Department of Biotechnology, College of Engineering and Technology, BPUT, Bhubaneswar, Odisha, India について
Das Gitishree について
Research Institute of Biotechnology & Medical Converged Science, Dongguk University-Seoul, Goyangsi, Republic of Korea について
Popovic-Djordjevic Jelena B. について
Faculty of Agriculture, University of Belgrade, Belgrade, Serbia について
Kostic Aleksandar Z. について
Faculty of Agriculture, University of Belgrade, Belgrade, Serbia について
Anil Kumar Nanjangud V. について
Department of Chemistry, Manipal Institute of Technology, Manipal Academy of Higher Education, Manipal, India について
Tripathi Ayushi について
Department of Chemistry, Manipal Institute of Technology, Manipal Academy of Higher Education, Manipal, India について
Al-Snafi Ali Esmail について
Department of Pharmacology, College of Medicine, University of Thiqar, Nasiriyah, Iraq について
Arserim-Ucar Dilhun Keriman について
Food Engineering Department, Faculty of Engineering and Architecture, Bingol University, Bingol, Turkey について
Konovalov Dmitry Alekseevich について
Department of Pharmacognosy and Botany, Pyatigorsk Medical and Pharmaceutical Institute, A Branch of Volgograd State Medical University, Ministry of Health of Russian Federation, Pyatigorsk, Russia について
Csupor Dezsoe について
Department of Pharmacognosy, University of Szeged, Szeged, Hungary について
Shukla Ila について
CSIR-SRF, Pharmacognosy and Ethnopharmacology Division, CSIR-National Botanical Research Institute, Lucknow, Uttar Pradesh, India について
Azmi Lubna について
DST-INSPIRE SRF, Pharmacognosy and Ethnopharmacology Division, CSIR-National Botanical Research Institute, in collaboration with Department of Chemistry, University of Lucknow, Lucknow, Uttar Pradesh, India について
Mishra Abhay Prakash について
Department of Pharmaceutical Chemistry, Hemvati Nandan Bahuguna Garhwal University, Srinagar Garhwal, Uttarakhand, India について
Sharifi-Rad Javad について
Zabol Medicinal Plants Research Center, Zabol University of Medical Sciences, Zabol, Iran について
Sawicka Barbara について
Department of Plant Production Technology and Commodities Sciences, Faculty of Agrobioengeeniering, University of Life Sciences in Lublin, Lublin, Poland について
Martins Natalia について
Faculty of Medicine, University of Porto, Porto, Portugal について
Martins Natalia について
Institute for Research and Innovation in Health (i3S), University of Porto, Porto, Portugal について
Taheri Yasaman について
Phytochemistry Research Center, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran について
Fokou Patrick Valere Tsouh について
Department of Biochemistry, Faculty of Science, University of Yaounde 1, Yaounde, Cameroon について
Capasso Raffaele について
Department of Agricultural Sciences, University of Naples Federico II, Portici, Italy について
Martorell Miquel について
Department of Nutrition and Dietetics, Faculty of Pharmacy, University Concepcion, Concepcion, VIII-Bio Bio Region, Chile について
Martorell Miquel について
Unidad de Desarrollo Tecnologico, UDT, Universidad de Concepcion, Concepcion, Chile について
Phytotherapy Research について
ステロール について
ヒト について
テルペノイド について
フェノール類 について
タンパク質 について
抗微生物作用 について
化学組成 について
タンニン について
ラクトン について
漢方製剤 について
フラボノイド について
薬理学 について
粘液 について
抗腫瘍作用 について
アルカロイド について
抗癌剤 について
抗菌薬 について
抗酸化剤 について
Convolvulus について
食品防腐剤 について
薬理学的特性 について
伝統的利用 について
植物の生化学 について
生薬の薬理の基礎研究 について
プラント について
植物 について
化学組成 について
薬学 について
レビュー について