Harada Kousuke について
Department of Nutritional Science, Faculty of Applied Bioscience, Tokyo University of Agriculture, Tokyo, Japan について
Kato Yuria について
Department of Nutritional Science, Faculty of Applied Bioscience, Tokyo University of Agriculture, Tokyo, Japan について
Takahashi Jun について
Department of Nutritional Science, Faculty of Applied Bioscience, Tokyo University of Agriculture, Tokyo, Japan について
Imamura Hiyoko について
Department of Nutritional Science, Faculty of Applied Bioscience, Tokyo University of Agriculture, Tokyo, Japan について
Nakamura Natsume について
Department of Nutritional Science, Faculty of Applied Bioscience, Tokyo University of Agriculture, Tokyo, Japan について
Nishina Atsuyoshi について
Department of Materials and Applied Chemistry, College of Science and Technology, Nihon University, Tokyo, Japan について
Phay Nyunt について
Botany Department, Pathein University, Pathein, Myanmar について
Tadaishi Miki について
Department of Nutritional Science, Faculty of Applied Bioscience, Tokyo University of Agriculture, Tokyo, Japan について
Shimizu Makoto について
Department of Nutritional Science, Faculty of Applied Bioscience, Tokyo University of Agriculture, Tokyo, Japan について
Kobayashi-Hattori Kazuo について
Department of Nutritional Science, Faculty of Applied Bioscience, Tokyo University of Agriculture, Tokyo, Japan について
Plant Foods for Human Nutrition について
脂肪細胞 について
PPARγ について
タンパク質 について
遺伝子 について
脂肪組織 について
アディポネクチン について
内分泌 について
2型糖尿病 について
mRNA について
C/EBP について
脂肪蓄積 について
抽出物 について
脂肪細胞分化 について
3T3-L1細胞 について
脂肪族アルコール について
Valeriana officinalis について
脂肪細胞 について
脂肪細胞分化 について
アジポネクチン について
PPARγ について
吉草酸 について
細胞生理一般 について
L1 について
脂肪細胞 について
脂肪細胞分化 について
アジポネクチン について
メタノール について
Valeriana について
根 について
抽出物 について