Hong Seokho について
Department of Agricultural Biotechnology, Research Institute of Agriculture and Life Sciences, Center for Food and Bioconvergence, Center for Food Safety and Toxicology, Seoul National University, Seoul 08826, Republic of Korea について
Na Soohui について
Department of Agricultural Biotechnology, Research Institute of Agriculture and Life Sciences, Center for Food and Bioconvergence, Center for Food Safety and Toxicology, Seoul National University, Seoul 08826, Republic of Korea について
Kim Ok-Hee について
Department of Physiology, Lee Gil Ya Cancer and Diabetes Institute, Gachon University College of Medicine, Incheon 21999, Republic of Korea について
Jeong Soyeon について
Department of Agricultural Biotechnology, Research Institute of Agriculture and Life Sciences, Center for Food and Bioconvergence, Center for Food Safety and Toxicology, Seoul National University, Seoul 08826, Republic of Korea について
Oh Byung-Chul について
Department of Physiology, Lee Gil Ya Cancer and Diabetes Institute, Gachon University College of Medicine, Incheon 21999, Republic of Korea について
Ha Nam-Chul について
Department of Agricultural Biotechnology, Research Institute of Agriculture and Life Sciences, Center for Food and Bioconvergence, Center for Food Safety and Toxicology, Seoul National University, Seoul 08826, Republic of Korea について
Journal of Structural Biology について
相互作用 について
サイトゾル について
画像処理 について
可溶性 について
高分解能 について
細胞膜 について
アネキシン について
結晶構造 について
二次元 について
自己集合 について
格子形成 について
タンパク質 について
結晶充填 について
トリプトファン残基 について
アネキシンA5 について
生体の顕微鏡観察法 について
生物学的機能 について
二次元配列 について
アネキシンA5 について
高分解能 について