- 2022/01 - 日本応用糖質科学会北海道支部 支部奨励賞 難消化性糖質の健康機能性に関する研究
- 2021/11 - 日本食物繊維学会第26回学術集会 発表賞 紫じゃがいもおよびそのポリフェノールがラットの腸内発酵特性に与える影響
- 2019/03 - 岩手大学 岩手大学学長賞(研究活動)
- 2018/11 - The 3rd International Symposium on Rice Science in Global Health Poster Presentation Award Effect of hydroxypropylated-cornstarch on cecal fermentation and lipid metabolism in rats
- 2018 - 日本農芸化学会北海道支部 日本農芸化学会北海道支部学生会員奨励賞 食品中難消化性成分が腸内細菌叢および生体に及ぼす影響
- 2017/11 - KFN International Symposium and Annual Meeting Best Poster Award Effect of a combination of inulin and polyphenol-containing adzuki bean extract on intestinal fermentation in vitro and in vivo
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