Wu Yujie について
Zhejiang-Malaysia Joint Research Laboratory for Agricultural Product Processing and Nutrition, College of Food and Pharmaceutical Science, Ningbo University, Ningbo 315211, China について
Wang Ke について
Zhejiang-Malaysia Joint Research Laboratory for Agricultural Product Processing and Nutrition, College of Food and Pharmaceutical Science, Ningbo University, Ningbo 315211, China について
Liu Qinru について
Zhejiang-Malaysia Joint Research Laboratory for Agricultural Product Processing and Nutrition, College of Food and Pharmaceutical Science, Ningbo University, Ningbo 315211, China について
Liu Xingyu について
Zhejiang-Malaysia Joint Research Laboratory for Agricultural Product Processing and Nutrition, College of Food and Pharmaceutical Science, Ningbo University, Ningbo 315211, China について
Mou Bolin について
Zhejiang-Malaysia Joint Research Laboratory for Agricultural Product Processing and Nutrition, College of Food and Pharmaceutical Science, Ningbo University, Ningbo 315211, China について
Lai Oi-Ming について
Department of Bioprocess Technology, Faculty of Biotechnology & Bimolecular Sciences, Universiti Putra Malaysia UPM, 43400 Serdang, Selangor, Malaya, Malaysia について
Lai Oi-Ming について
Institute of Bioscience, Universitiy Putra Malaysia UPM, 43400 Serdang, Selangor, Malaysia について
Tan Chin-Ping について
Department of Food Technology, Faculty of Food Science and Technology, University Putra Malaysia, Serdang, Malaysia について
Cheong Ling-Zhi について
Zhejiang-Malaysia Joint Research Laboratory for Agricultural Product Processing and Nutrition, College of Food and Pharmaceutical Science, Ningbo University, Ningbo 315211, China について
Food Chemistry について
牛乳 について
細菌 について
ζ電位 について
疎水性 について
抗細菌作用 について
抗細菌薬 について
毒素 について
リン脂質 について
太陽光 について
黄色ぶどう球菌 について
リポソーム について
膜構造 について
ベシクル について
ターゲティング について
ステロール について
脂環式アルコール について
原乳の品質と処理 について
食品の化学・栄養価 について
コレステロール について
牛乳 について
リン脂質 について
コレステロール について
調製 について
クルクミン について
リポソーム について
抗菌活性 について
貯蔵安定性 について