Shenzhen Key Laboratory of Marine Microbiome Engineering, Institute for Advanced Study, Shenzhen University, Shenzhen 518060, China について
Institute for Innovative Development of Food Industry, Shenzhen University, Shenzhen 518060, China について
College of Civil and Transportation Engineering, Shenzhen University, Shenzhen 518060, China について
Zhou Qian について
Shenzhen Key Laboratory of Marine Microbiome Engineering, Institute for Advanced Study, Shenzhen University, Shenzhen 518060, China について
Zhou Qian について
Institute for Innovative Development of Food Industry, Shenzhen University, Shenzhen 518060, China について
Liu Bin について
Shenzhen Key Laboratory of Marine Microbiome Engineering, Institute for Advanced Study, Shenzhen University, Shenzhen 518060, China について
Liu Bin について
Institute for Innovative Development of Food Industry, Shenzhen University, Shenzhen 518060, China について
Chen Feng について
Shenzhen Key Laboratory of Marine Microbiome Engineering, Institute for Advanced Study, Shenzhen University, Shenzhen 518060, China について
Chen Feng について
Institute for Innovative Development of Food Industry, Shenzhen University, Shenzhen 518060, China について
Chen Feng について
College of Civil and Transportation Engineering, Shenzhen University, Shenzhen 518060, China について
Wang Mingfu について
Shenzhen Key Laboratory of Marine Microbiome Engineering, Institute for Advanced Study, Shenzhen University, Shenzhen 518060, China について
Wang Mingfu について
Institute for Innovative Development of Food Industry, Shenzhen University, Shenzhen 518060, China について
Carbohydrate Polymers について
立体配座 について
分子量 について
消炎作用 について
コンドロイチン硫酸 について
食習慣 について
副作用 について
哺乳類 について
リポゲネシス について
生物活性 について
腸内微生物 について
二糖類 について
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フコシル化 について
ナマコ について
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メタボリックシンドローム について
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ヒト について
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