Kundu Satyajit について
Department of Biochemistry and Food Analysis, Patuakhali Science and Technology University, Patuakhali, Bangladesh について
Banna Md. Hasan Al について
Department of Food Microbiology, Patuakhali Science and Technology University, Patuakhali, Bangladesh について
Sayeed Abu について
Department of Post-Harvest Technology and Marketing, Patuakhali Science and Technology University, Patuakhali , Bangladesh について
Sultana Mst. Sadia について
Department of Public Health and Informatics, Jahangirnagar University, Savar, Dhaka, Bangladesh について
Brazendale Keith について
Department of Health Sciences, University of Central Florida, Orlando, USA について
Harris Jody について
World Vegetable Center, Bangkok, Thailand について
Mandal Moumita について
Faculty of Nutrition and Food Science, Patuakhali Science and Technology University, Patuakhali, Bangladesh について
Jahan Ishrat について
Faculty of Nutrition and Food Science, Patuakhali Science and Technology University, Patuakhali, Bangladesh について
Abid Mohammad Tazrian について
Faculty of Nutrition and Food Science, Patuakhali Science and Technology University, Patuakhali, Bangladesh について
Khan Md Shafiqul Islam について
Department of Food Microbiology, Patuakhali Science and Technology University, Patuakhali, Bangladesh について
Public Health Nutrition について
食品 について
職業 について
バングラデシュ人民共和国 について
面接調査 について
農村人口 について
保安 について
決定因子 について
社会経済 について
予測因子 について
汎発流行性 について
家庭用食品の安全性 について
家庭の食事多様性 について
COVID-19 について
バングラデシュ について
食品一般 について
栄養調査 について
バングラデシュ について
パンデミック について
家庭 について
食品安全 について
保障 について
食事 について
多様性 について
決定因子 について