Hou Jinjun について
Shanghai Research Center for Modernization of Traditional Chinese Medicine, National Engineering Laboratory for TCM Standardization Technology, Shanghai Institute of Materia Medica, Chinese Academy of Sciences, Shanghai 201203, China について
Zhang Zijia について
Shanghai Research Center for Modernization of Traditional Chinese Medicine, National Engineering Laboratory for TCM Standardization Technology, Shanghai Institute of Materia Medica, Chinese Academy of Sciences, Shanghai 201203, China について
Zhang Linlin について
Shanghai Research Center for Modernization of Traditional Chinese Medicine, National Engineering Laboratory for TCM Standardization Technology, Shanghai Institute of Materia Medica, Chinese Academy of Sciences, Shanghai 201203, China について
Wu Wenyong について
Shanghai Research Center for Modernization of Traditional Chinese Medicine, National Engineering Laboratory for TCM Standardization Technology, Shanghai Institute of Materia Medica, Chinese Academy of Sciences, Shanghai 201203, China について
Wu Wenyong について
School of Chinese Materia Medica, Nanjing University of Chinese Medicine, Nanjing 210029, China について
Huang Yong について
Shanghai Research Center for Modernization of Traditional Chinese Medicine, National Engineering Laboratory for TCM Standardization Technology, Shanghai Institute of Materia Medica, Chinese Academy of Sciences, Shanghai 201203, China について
Jia Zhengwei について
Waters Technologies (Shanghai) Ltd., No. 1000 Jinhai Road, Shanghai 201203, China について
Zhou Lihong について
Shanghai Research Center for Modernization of Traditional Chinese Medicine, National Engineering Laboratory for TCM Standardization Technology, Shanghai Institute of Materia Medica, Chinese Academy of Sciences, Shanghai 201203, China について
Gao Lei について
Shanghai Research Center for Modernization of Traditional Chinese Medicine, National Engineering Laboratory for TCM Standardization Technology, Shanghai Institute of Materia Medica, Chinese Academy of Sciences, Shanghai 201203, China について
Gao Lei について
University of Chinese Academy of Sciences, Beijing 100049, China について
Long Huali について
Shanghai Research Center for Modernization of Traditional Chinese Medicine, National Engineering Laboratory for TCM Standardization Technology, Shanghai Institute of Materia Medica, Chinese Academy of Sciences, Shanghai 201203, China について
Lei Min について
Shanghai Research Center for Modernization of Traditional Chinese Medicine, National Engineering Laboratory for TCM Standardization Technology, Shanghai Institute of Materia Medica, Chinese Academy of Sciences, Shanghai 201203, China について
Lei Min について
University of Chinese Academy of Sciences, Beijing 100049, China について
Wu Wanying について
Shanghai Research Center for Modernization of Traditional Chinese Medicine, National Engineering Laboratory for TCM Standardization Technology, Shanghai Institute of Materia Medica, Chinese Academy of Sciences, Shanghai 201203, China について
Wu Wanying について
University of Chinese Academy of Sciences, Beijing 100049, China について
Guo De-an について
Shanghai Research Center for Modernization of Traditional Chinese Medicine, National Engineering Laboratory for TCM Standardization Technology, Shanghai Institute of Materia Medica, Chinese Academy of Sciences, Shanghai 201203, China について
Guo De-an について
University of Chinese Academy of Sciences, Beijing 100049, China について
Food Chemistry について
脱着 について
加水分解 について
脂肪酸 について
カシューナッツ について
クルミ について
代謝産物 について
ナンキンマメ について
レシチン について
可視化 について
少糖類 について
ナッツ類 について
アニオン について
カチオン について
エレクトロスプレイイオン化 について
脂肪族アルコール について
ポリオール について
脱離エレクトロスプレイイオン化(DESI) について
質量分析イメージング(MSI) について
イオン移動度 について
衝突断面積(CCS) について
ナッツ について
リン脂質 について
脂肪酸誘導体 について
分布プロファイル について
果実とその加工品 について
食品の化学・栄養価 について
イオン移動度質量分析 について
イメージング について
脱離 について
エレクトロスプレイイオン化 について
ナッツ について
リピドミクス について