Inaba Akihiko について
Department of Nutritional Science and Food Safety, Faculty of Applied Bioscience, Tokyo University of Agriculture, Tokyo, Japan について
Inaba Akihiko について
Molecular Biology Section, Department of Cellular and Molecular Biology, Primate Research Institute, Kyoto University, Aichi, Japan について
Kumaki Shunsuke について
Department of Nutritional Science and Food Safety, Faculty of Applied Bioscience, Tokyo University of Agriculture, Tokyo, Japan について
Arinaga Ayane について
Department of Nutritional Science and Food Safety, Faculty of Applied Bioscience, Tokyo University of Agriculture, Tokyo, Japan について
Tanaka Keisuke について
Genome Research Center, Tokyo University of Agriculture, Tokyo, Japan について
Aihara Eitaro について
Department of Pharmacology and System Physiology, University of Cincinnati, Cincinnati, OH, USA について
Yamane Takumi について
Department of Nutritional Science and Food Safety, Faculty of Applied Bioscience, Tokyo University of Agriculture, Tokyo, Japan について
Oishi Yuichi について
Department of Nutritional Science and Food Safety, Faculty of Applied Bioscience, Tokyo University of Agriculture, Tokyo, Japan について
Imai Hiroo について
Molecular Biology Section, Department of Cellular and Molecular Biology, Primate Research Institute, Kyoto University, Aichi, Japan について
Iwatsuki Ken について
Department of Nutritional Science and Food Safety, Faculty of Applied Bioscience, Tokyo University of Agriculture, Tokyo, Japan について
Biochemical and Biophysical Research Communications について
味覚 について
回腸 について
空腸 について
ヒト について
分化 について
霊長類 について
齧歯類 について
インターロイキン について
Macaca について
細胞情報伝達 について
細胞分化 について
in vitro実験 について
Notch受容体 について
オルガノイド について
動物モデル について
ヒト について
霊長類 について
オルガノイド について
腸管 について
化学 について
感覚細胞 について