Zhang Qiaoyun について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Cheng Weiwei について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Yang Yuling について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Feng Xiao について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Gao Chengcheng について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Meng Linghan について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Shen Xinchun について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Zhang Yan について
Hebei Key Laboratory of Food Safety, Hebei Food Inspection and Research Institute, Shijiazhuang 050091, China について
Tang Xiaozhi について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Food Chemistry について
表面構造 について
飲料 について
被覆 について
相乗作用 について
酸化還元反応 について
分散度 について
電気化学 について
官能化 について
ナノ複合材料 について
イオン液体 について
スルホン酸 について
アゾ化合物 について
フェノール類 について
ナトリウム化合物 について
芳香族縮合化合物 について
ナノポーラス について
ピーク電流 について
酸化グラフェン について
電子伝導率 について
アマランス について
電気化学センサ について
機能性酸化グラフェン について
ナノポーラス金(NPG) について
食品の汚染 について
官能化 について
酸化グラフェン について
キトサン について
イオン液体 について
ナノ複合材料 について
担持 について
ナノポーラス金 について
飲料 について
アマランス について
定量 について
電気化学 について