Tian Lei について
Northeast Institute of Geography and Agroecology, Chinese Academy of Sciences, Changchun, Jilin 130102, China について
Chang Jingjing について
Northeast Institute of Geography and Agroecology, Chinese Academy of Sciences, Changchun, Jilin 130102, China について
Chang Jingjing について
University of Chinese Academy of Sciences, Beijing 100049, China について
Chang Jingjing について
Department of Microbial Ecology, Netherlands Institute of Ecology NIOO-KNAW, Wageningen, the Netherlands について
Chang Jingjing について
Ecology and Biodiversity, Institute of Environmental Biology, Utrecht University, Utrecht, the Netherlands について
Shi Shaohua について
Northeast Institute of Geography and Agroecology, Chinese Academy of Sciences, Changchun, Jilin 130102, China について
Northeast Institute of Geography and Agroecology, Chinese Academy of Sciences, Changchun, Jilin 130102, China について
University of Chinese Academy of Sciences, Beijing 100049, China について
Zhang Jianfeng について
College of Life Science, Jilin Agricultural University, Changchun, Jilin, China について
Northeast Institute of Geography and Agroecology, Chinese Academy of Sciences, Changchun, Jilin 130102, China について
Li Xiaojie について
Northeast Institute of Geography and Agroecology, Chinese Academy of Sciences, Changchun, Jilin 130102, China について
Li Xiujun について
Northeast Institute of Geography and Agroecology, Chinese Academy of Sciences, Changchun, Jilin 130102, China について
Xie Hongwei について
Jiangxi Super-rice Research and Development Center, National Engineering Laboratory for Rice, Nanchang, China について
Cai Yaohui について
Jiangxi Super-rice Research and Development Center, National Engineering Laboratory for Rice, Nanchang, China について
Chen Dazhou について
Jiangxi Super-rice Research and Development Center, National Engineering Laboratory for Rice, Nanchang, China について
Wang Jilin について
Jiangxi Super-rice Research and Development Center, National Engineering Laboratory for Rice, Nanchang, China について
van Veen Johannes A. について
Department of Microbial Ecology, Netherlands Institute of Ecology NIOO-KNAW, Wageningen, the Netherlands について
Kuramae Eiko E. について
Department of Microbial Ecology, Netherlands Institute of Ecology NIOO-KNAW, Wageningen, the Netherlands について
Kuramae Eiko E. について
Ecology and Biodiversity, Institute of Environmental Biology, Utrecht University, Utrecht, the Netherlands について
Tran Lam-Son Phan について
Institute of Research and Development, Duy Tan University, Da Nang 550000, Viet Nam について
Tran Lam-Son Phan について
Institute of Genomics for Crop Abiotic Stress Tolerance, Department of Plant and Soil Science, Texas Tech University, TX 79409, USA について
Tian Chunjie について
Northeast Institute of Geography and Agroecology, Chinese Academy of Sciences, Changchun, Jilin 130102, China について
Science of the Total Environment について
微生物 について
酵素 について
根圏 について
炭酸同化 について
栽培 について
品種 について
ミクロフローラ について
生態学 について
持続可能な農業 について
アルカン について
アミノ酸 について
脂肪族アミン について
脂肪族カルボン酸 について
第一アミン について
生合成経路 について
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根圏微生物 について
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メタン生産 について
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カドミウムとその化合物 について
栽培 について
イネ について
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根圏微生物 について
メタン について
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作物栽培 について