Jeon Julie について
Department of Foods and Nutrition, College of Family and Consumer Sciences, University of Georgia, Athens, GA, United States について
Lourenco Jeferson について
Department of Animal and Dairy Sciences, College of Agricultural and Environmental Sciences, University of Georgia, Athens, GA, United States について
Kaiser Erin E. について
Department of Animal and Dairy Sciences, College of Agricultural and Environmental Sciences, University of Georgia, Athens, GA, United States について
Kaiser Erin E. について
Regenerative Bioscience Center, University of Georgia, Athens, GA, United States について
Kaiser Erin E. について
Neuroscience Program, Biomedical and Health Sciences Institute, University of Georgia, Athens, GA, United States について
Waters Elizabeth S. について
Department of Animal and Dairy Sciences, College of Agricultural and Environmental Sciences, University of Georgia, Athens, GA, United States について
Waters Elizabeth S. について
Regenerative Bioscience Center, University of Georgia, Athens, GA, United States について
Waters Elizabeth S. について
Neuroscience Program, Biomedical and Health Sciences Institute, University of Georgia, Athens, GA, United States について
Scheulin Kelly M. について
Department of Animal and Dairy Sciences, College of Agricultural and Environmental Sciences, University of Georgia, Athens, GA, United States について
Scheulin Kelly M. について
Regenerative Bioscience Center, University of Georgia, Athens, GA, United States について
Scheulin Kelly M. について
Neuroscience Program, Biomedical and Health Sciences Institute, University of Georgia, Athens, GA, United States について
Fang Xi について
Department of Foods and Nutrition, College of Family and Consumer Sciences, University of Georgia, Athens, GA, United States について
Kinder Holly A. について
Department of Animal and Dairy Sciences, College of Agricultural and Environmental Sciences, University of Georgia, Athens, GA, United States について
Kinder Holly A. について
Regenerative Bioscience Center, University of Georgia, Athens, GA, United States について
Kinder Holly A. について
Neuroscience Program, Biomedical and Health Sciences Institute, University of Georgia, Athens, GA, United States について
Platt Simon R. について
Regenerative Bioscience Center, University of Georgia, Athens, GA, United States について
Platt Simon R. について
Department of Small Animal Medicine and Surgery, University of Georgia, Athens, GA, United States について
Rothrock Michael J. Jr. について
Egg Safety and Quality Research Unit, U.S. National Poultry Research Center, USDA-ARS, Athens, GA, United States について
Callaway Todd R. について
Department of Animal and Dairy Sciences, College of Agricultural and Environmental Sciences, University of Georgia, Athens, GA, United States について
West Franklin D. について
Department of Animal and Dairy Sciences, College of Agricultural and Environmental Sciences, University of Georgia, Athens, GA, United States について
West Franklin D. について
Regenerative Bioscience Center, University of Georgia, Athens, GA, United States について
West Franklin D. について
Neuroscience Program, Biomedical and Health Sciences Institute, University of Georgia, Athens, GA, United States について
Park Hea Jin について
Department of Foods and Nutrition, College of Family and Consumer Sciences, University of Georgia, Athens, GA, United States について
Frontiers in Neuroscience (Web) について
微生物 について
炎症 について
血漿中濃度 について
乳酸桿菌属 について
ミクロフローラ について
脳卒中 について
予後 について
病理 について
TNFα について
インターロイキン6 について
炎症性サイトカイン について
プロテオバクテリア について
虚血性脳卒中 について
Firmicutes について
急性期 について
MCAO について
ブタモデル について
微生物多様性 について
炎症 について
急性脳卒中 について
神経の基礎医学 について
循環系の基礎医学 について
ブタ について
モデル について
虚血性脳卒中 について
急性期 について
腸 について
動的変化 について