Ma Long について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Key Laboratory of Industrial Microbiology, Ministry of Education, Tianjin Key Laboratory of Industry Microbiology, National and Local United Engineering Lab of Metabolic Control Fermentation Technology, China International Science and Tec... について
Yin Lijuan について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Key Laboratory of Industrial Microbiology, Ministry of Education, Tianjin Key Laboratory of Industry Microbiology, National and Local United Engineering Lab of Metabolic Control Fermentation Technology, China International Science and Tec... について
Li Xiaoyan について
Institute of Pathogen Biology, Tianjin Centers for Disease Control and Prevention, Tianjin, 300011, China について
Chen Si について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Key Laboratory of Industrial Microbiology, Ministry of Education, Tianjin Key Laboratory of Industry Microbiology, National and Local United Engineering Lab of Metabolic Control Fermentation Technology, China International Science and Tec... について
Peng Lei について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Key Laboratory of Industrial Microbiology, Ministry of Education, Tianjin Key Laboratory of Industry Microbiology, National and Local United Engineering Lab of Metabolic Control Fermentation Technology, China International Science and Tec... について
Liu Guozhen について
School of Life and Health Sciences, The Chinese University of Hong Kong, Shenzhen, 518172, China について
Ye Shengying について
Pharmacy Department, The 983rd, Hospital of the Joint Logistics Support Force of the Chinese People’s Liberation Army, Tianjin, 300142, China について
Zhang Wenlu について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Key Laboratory of Industrial Microbiology, Ministry of Education, Tianjin Key Laboratory of Industry Microbiology, National and Local United Engineering Lab of Metabolic Control Fermentation Technology, China International Science and Tec... について
Man Shuli について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Key Laboratory of Industrial Microbiology, Ministry of Education, Tianjin Key Laboratory of Industry Microbiology, National and Local United Engineering Lab of Metabolic Control Fermentation Technology, China International Science and Tec... について
Biosensors & Bioelectronics について
視覚 について
電力 について
変色 について
RNA【核酸】 について
遺伝子 について
核酸 について
高感度 について
ロバスト性 について
一本鎖DNA について
バイオセンサ について
ベクター について
定量的PCR法 について
スマートフォン について
交差反応性 について
金ナノ粒子 について
CRISPR-Cas12a について
金ナノ粒子 について
SARS-CoV-2検出 について
スマートフォンに基づく診断 について
視覚バイオセンサ について
臨床試料 について
生化学的分析法 について
分析機器 について
CRISPR について
CAS について
SARS-CoV-2 について
診断 について
スマートフォン について
視覚 について
バイオセンサ について