Song Jia について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Key Laboratory of Industrial Fermentation Microbiology, Tianjin Engineering Research Center of Microbial Metabolism and Fermentation Process Control, College of Biotechnology, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin 300457, Ch... について
Jia Yu-Xiang について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Key Laboratory of Industrial Fermentation Microbiology, Tianjin Engineering Research Center of Microbial Metabolism and Fermentation Process Control, College of Biotechnology, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin 300457, Ch... について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Key Laboratory of Industrial Fermentation Microbiology, Tianjin Engineering Research Center of Microbial Metabolism and Fermentation Process Control, College of Biotechnology, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin 300457, Ch... について
Zhang Xiao-Yu について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Key Laboratory of Industrial Fermentation Microbiology, Tianjin Engineering Research Center of Microbial Metabolism and Fermentation Process Control, College of Biotechnology, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin 300457, Ch... について
Tu Lin-Na について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Key Laboratory of Industrial Fermentation Microbiology, Tianjin Engineering Research Center of Microbial Metabolism and Fermentation Process Control, College of Biotechnology, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin 300457, Ch... について
Nie Zhi-Qiang について
Key Laboratory of Chemical Biology and Molecular Engineering, Ministry of Education, Institute of Biotechnology, Shanxi University, Taiyuan 030006, China について
Zheng Yu について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Key Laboratory of Industrial Fermentation Microbiology, Tianjin Engineering Research Center of Microbial Metabolism and Fermentation Process Control, College of Biotechnology, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin 300457, Ch... について
Wang Min について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Key Laboratory of Industrial Fermentation Microbiology, Tianjin Engineering Research Center of Microbial Metabolism and Fermentation Process Control, College of Biotechnology, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin 300457, Ch... について
Polymers (Web) について
走査電子顕微鏡 について
粘度 について
食品 について
生合成 について
単糖類 について
乳化 について
代謝経路 について
Sclerotium について
プロテオミクス について
ヘキソース について
アルドース について
二糖類 について
ピラノシド について
フラノシド について
グルコシド について
フルクトオリゴ糖 について
ガラクトシド について
炭素源 について
菌体外多糖 について
糖質 について
Sclerotium rolfsii について
エキソ多糖類 について
炭素源 について
特性 について
プロテオーム について
多糖類 について
炭素源 について
糖類 について
Sclerotium について
エキソ多糖類 について
初期 について
解析 について