Hossen Imam について
School of Food and Chemical Engineering, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Hossen Imam について
Beijing Key Lab of Plant Resource Research and Development, Beijing, China について
Hossen Imam について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing, China について
School of Food and Chemical Engineering, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Beijing Key Lab of Plant Resource Research and Development, Beijing, China について
Ting Luo について
Department of Pharmacology, University of Texas Southwestern Medical Center, Dallas, Texas, USA について
Mehmood Arshad について
School of Food and Chemical Engineering, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Mehmood Arshad について
Beijing Key Lab of Plant Resource Research and Development, Beijing, China について
Mehmood Arshad について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing, China について
Jingyi Song について
School of Food and Chemical Engineering, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Jingyi Song について
Beijing Key Lab of Plant Resource Research and Development, Beijing, China について
Duoxia Xu について
School of Food and Chemical Engineering, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Duoxia Xu について
Beijing Key Lab of Plant Resource Research and Development, Beijing, China について
Duoxia Xu について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing, China について
Yanping Cao について
School of Food and Chemical Engineering, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Yanping Cao について
Beijing Key Lab of Plant Resource Research and Development, Beijing, China について
Yanping Cao について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing, China について
Hongqing Wu について
School of Food and Chemical Engineering, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Hongqing Wu について
Beijing Key Lab of Plant Resource Research and Development, Beijing, China について
Zhipeng Gao について
School of Food and Chemical Engineering, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Zhipeng Gao について
Beijing Key Lab of Plant Resource Research and Development, Beijing, China について
Zhipeng Gao について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing, China について
Kaiqi Zhang について
School of Food and Chemical Engineering, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Kaiqi Zhang について
Beijing Key Lab of Plant Resource Research and Development, Beijing, China について
Kaiqi Zhang について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing, China について
Fang Yang について
School of Food and Chemical Engineering, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Fang Yang について
Beijing Key Lab of Plant Resource Research and Development, Beijing, China について
Junsong Xiao について
School of Food and Chemical Engineering, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Junsong Xiao について
Beijing Key Lab of Plant Resource Research and Development, Beijing, China について
Junsong Xiao について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing, China について
Junsong Xiao について
Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing, China について
Critical Reviews in Food Science and Nutrition について
アルカロイド について
キノン について
栄養素 について
炎症 について
消化 について
副腎皮質ホルモン について
無機質 について
少糖類 について
フェノール類 について
テルペノイド について
グルコシノレート について
合併症 について
in vivo実験 について
in vitro実験 について
芳香族アミン について
芳香族カルボン酸 について
アミノアルコール について
アミノカルボン酸 について
ヒドロキシ酸 について
植物化学物質 について
腸管透過性 について
炎症 について
大腸炎 について
酸化ストレス について
腸内微生物相 について
代謝異常・栄養性疾患一般 について
食品の化学・栄養価 について
植物化学物質 について
炎症性腸疾患 について
レビュー について