Wafula Elizabeth Nakhungu について
KU Leuven, Department of Microbial and Molecular Systems (M2S), Laboratory of Food Technology, Kasteelpark Arenberg 22, Box 2457, 3001 Leuven, Belgium について
Wafula Elizabeth Nakhungu について
Jomo Kenyatta University of Agriculture and Technology, College of Agriculture and Natural Resources, School of Food and Nutritional Sciences, Department of Food Science and Technology, P.O. Box 62, 000-00200 Nairobi, Kenya について
Onduso Mercyline について
Jomo Kenyatta University of Agriculture and Technology, College of Agriculture and Natural Resources, School of Food and Nutritional Sciences, Department of Food Science and Technology, P.O. Box 62, 000-00200 Nairobi, Kenya について
Wainaina Irene Njoki について
KU Leuven, Department of Microbial and Molecular Systems (M2S), Laboratory of Food Technology, Kasteelpark Arenberg 22, Box 2457, 3001 Leuven, Belgium について
Buve Carolien について
KU Leuven, Department of Microbial and Molecular Systems (M2S), Laboratory of Food Technology, Kasteelpark Arenberg 22, Box 2457, 3001 Leuven, Belgium について
Kinyanjui Peter Kahenya について
Jomo Kenyatta University of Agriculture and Technology, College of Agriculture and Natural Resources, School of Food and Nutritional Sciences, Department of Food Science and Technology, P.O. Box 62, 000-00200 Nairobi, Kenya について
Githiri Stephen Mwangi について
Jomo Kenyatta University of Agriculture and Technology, College of Agriculture and Natural Resources, School of Agriculture and Environmental Resources, Department of Horticulture and Food Security, P.O. Box 62, 000-00200 Nairobi, Kenya について
Saeys Wouter について
KU Leuven, Department of Biosystems (BIOSYST), Division of Mechatronics, Biostatistics and Sensors (MeBios), Kasteelpark Arenberg30, Box 2456, 3001 Leuven, Belgium について
Sila Daniel Ndaka について
Jomo Kenyatta University of Agriculture and Technology, College of Agriculture and Natural Resources, School of Food and Nutritional Sciences, Department of Food Science and Technology, P.O. Box 62, 000-00200 Nairobi, Kenya について
Hendrickx Marc について
KU Leuven, Department of Microbial and Molecular Systems (M2S), Laboratory of Food Technology, Kasteelpark Arenberg 22, Box 2457, 3001 Leuven, Belgium について
Food Chemistry について
亜鉛 について
鉄 について
タンニン について
インゲンマメ について
無機質 について
近赤外線 について
バイオアベイラビリティ について
近赤外スペクトル について
スクリーニング について
反栄養素 について
近赤外分光分析 について
モル比 について
決定係数 について
フィチン酸塩 について
部分最小二乗回帰 について
野菜とその加工品 について
インゲンマメ について
モル比 について
反栄養素 について
近赤外分光法 について
予測 について