Kuepethkaew Sakonwat について
Biotechnology Program, Faculty of Agro and Bio Industry, Thaksin University, Phatthalung Campus, Pa-Phayom, Phatthalung 93210, Thailand について
Zhang Yi について
Department of Food Science & Agricultural Chemistry, McGill University, 21111 Lakeshore Road, Ste-Anne-de-Bellevue, QC, H9X 3V9, Canada について
Kishimura Hideki について
Laboratory of Marine Chemical Resource Science Development, Faculty of Fisheries Sciences, Hokkaido University, Hakodate, Hokkaido, 041-8611, Japan について
Kumagai Yuya について
Laboratory of Marine Chemical Resource Science Development, Faculty of Fisheries Sciences, Hokkaido University, Hakodate, Hokkaido, 041-8611, Japan について
Simpson Benjamin K. について
Department of Food Science & Agricultural Chemistry, McGill University, 21111 Lakeshore Road, Ste-Anne-de-Bellevue, QC, H9X 3V9, Canada について
Benjakul Soottawat について
International Center of Excellence in Seafood Science and Innovation, Faculty of Agro-industry, Prince of Songkla University, Hat Yai, Songkhla 90110, Thailand について
Damodaran Srinivasan について
Department of Food Science, University of Wisconsin-Madison, Madison, WI, 53706, United States について
Klomklao Sappasith について
Department of Food Science and Technology, Faculty of Agro and Bio Industry, Thaksin University, Phatthalung Campus, Pa-Phayom, Phatthalung 93210, Thailand について
Food Chemistry について
沈殿 について
加水分解 について
ゲル について
分子量 について
硫酸アンモニウム について
ヘモグロビン について
タンパク質 について
ペプシン について
マイナ について
ペプシノーゲン について
トカゲ類 について
オリゴペプチド について
二価カチオン について
酵素精製 について
最適pH について
酵素精製 について
活性化 について
トカゲ類 について
ペプシノーゲン について
ペプシン について
酵素一般 について
食品蛋白質 について
トカゲ について
胃 について
精製 について
ペプシノーゲン について
ペプシン について
酵素学 について