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J-GLOBAL ID:202102256820221481   整理番号:21A1074286

食品中のオレオゲル:現在および潜在的応用のレビュー【JST・京大機械翻訳】

Oleogels in Food: A Review of Current and Potential Applications
著者 (4件):
資料名:
巻:号:ページ: 70  発行年: 2020年 
JST資料番号: U7187A  ISSN: 2304-8158  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 文献レビュー  発行国: スイス (CHE)  言語: 英語 (EN)
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トランスおよび飽和脂肪酸の使用の法的限界,ヒトの健康に対するいくつかの脂肪のマイナス効果についての消費者間の懸念の増加,および食品およびバイオディーゼル生産におけるパーム脂肪の使用の増加に関する環境および健康への配慮は,脂肪含有食品製品を再定式化する革新に駆動する。オレオゲル化は,食品製品における非健康的および論争的脂肪を還元または置換するための最も傾向の高い方法の1つである。異なる食用オレオゲルは,様々な技術によって処方され,スプレッド,ベークリー, con子,および乳製品および肉製品で使用されている。本レビューは,食品およびゲル化のメカニズムにおけるオレオゲルの最新の応用に焦点を当て,新しい製品の特性について議論する。研究は,参照製品として類似の技術的およびレオロジー的特性を有する,また,改善された技術-機能性を有する製品でさえも,許容できる再構成食品製品を製造した。しかし,オレオゲルベースの食品製品の技術的プロセスと同様に,オレオゲル化法を改善する高い必要性がある。食品におけるtransおよび飽和脂肪の発生を減少または置換することを目的とする他の戦略にもかかわらず,オレオゲル化は栄養的および環境的考察により将来における工業的応用に大きな可能性を示す。Copyright 2021 The Author(s) All rights reserved. Translated from English into Japanese by JST.【JST・京大機械翻訳】
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分類 (1件):
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食用油脂,マーガリン 
引用文献 (102件):
  • Liu, A.G.; Ford, N.A.; Hu, F.B.; Zelman, K.M.; Mozaffarian, D.; Kris-Etherton, P.M. A healthy approach to dietary fats: understanding the science and taking action to reduce consumer confusion. Nutr. J. 2017, 16, 53.
  • Zhu, Y.; Bo, Y.; Liu, Y. Dietary total fat, fatty acids intake, and risk of cardiovascular disease: a dose-response meta-analysis of cohort studies. Lipids Health Dis. 2019, 18, 91.
  • Pehlivanoglu, H.; Demirci, M.; Toker, O.S.; Konar, N.; Karasu, S.; Sagdic, O. Oleogels, a promising structured oil for decreasing saturated fatty acid concentrations: Production and food-based applications. Crit. Rev. Food Sci. Nutr. 2018, 58, 1330-1341.
  • Co, E.D.; Marangoni, A.G. Chapter 1-Oleogels: An Introduction. In Edible Oleogels (Second Edition); Marangoni, A.G., Garti, N., Eds.; AOCS Press: San Diego, CA, USA, 2018; pp. 1-29.
  • World Health Organization. Healthy Diet. Available online: https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/healthy-diet (accessed on 11 October 2019). Food and Drug Administration. Final Determination Regarding Partially Hydrogenated Oils (Removing Trans Fat). Available online: https://www.fda.gov/food/food-additives-petitions/final-determination-regarding-partially-hydrogenated-oils-removing-trans-fat (accessed on 11 October 2019). World Health Organization. REPLACE Trans Fat-An Action Package to Eliminate Industrially-Produced Trans Fat from the Global Food Supply. Available online: https://www.who.int/docs/default-source/replace-transfat/1-replace-framework-updated-june-2019-ke.pdf (accessed on 11 October 2019). The European Food Safety Authority (EFSA). Scientific and Technical Assistance on Trans Fatty Acids. EFSA Support. Publ. 2018, 15.
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