Romani Viviane P. について
Center for Chemical, Pharmaceutical and Food Sciences, Federal University of Pelotas, Pelotas, Brazil について
Romani Viviane P. について
Laboratory of Food Technology, School of Chemistry and Food, Federal University of Rio Grande, Rio Grande, Brazil について
Martins Vilasia G. について
Laboratory of Food Technology, School of Chemistry and Food, Federal University of Rio Grande, Rio Grande, Brazil について
da Silva Ayla S. について
Biocatalysis Laboratory, Catalysis, Biocatalysis and Chemical Processes Division, National Institute of Technology, Ministry of Science, Technology, and Innovations, Rio de Janeiro, Brazil について
Martins Paola C. について
Laboratory of Food Technology, School of Chemistry and Food, Federal University of Rio Grande, Rio Grande, Brazil について
Nogueira Daiane について
Laboratory of Food Technology, School of Chemistry and Food, Federal University of Rio Grande, Rio Grande, Brazil について
Carbonera Nadia について
Center for Chemical, Pharmaceutical and Food Sciences, Federal University of Pelotas, Pelotas, Brazil について
Journal of Applied Polymer Science について
重合体 について
粉体 について
ラジカル について
食品包装 について
廃棄物 について
生体高分子 について
澱粉 について
物理化学 について
構造特性 について
生体材料 について
抗酸化能 について
機能性 について
有効成分 について
還元力 について
米粒 について
生体材料 について
バイオポリマーと再生可能ポリマー について
フィルム について
包装 について
多糖類 について
多糖類 について
活性 について
食品包装 について
生体高分子 について
開発 について
澱粉 について
フィルム について
種子 について
フロール について