Sumalan Renata M. について
Faculty of Horticulture and Forestry, Banat’s University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine “King Michael I of Romania” from Timisoara, 119 C. Aradului, 300645 Timisoara, Romania について
Kuganov Raufdzhon について
Department of Food Storing and Processing Technology, Faculty of Agribusiness, Tajik Agrarian University named Shirinsho Shotemur, 146 Rudaki, Dushanbe 73400, Tajikistan について
Obistioiu Diana について
Interdisciplinary Research Platform, Banat’s University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine “King Michael I of Romania” from Timisoara, 300645 Timisoara, Romania について
Popescu Iuliana について
Faculty of Agriculture, Banat’s University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine “King Michael I of Romania” from Timisoara, 300645 Timisoara, Romania について
Radulov Isidora について
Faculty of Agriculture, Banat’s University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine “King Michael I of Romania” from Timisoara, 300645 Timisoara, Romania について
Alexa Ersilia について
Faculty of Food Engineering, Banat’s University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine “King Michael I of Romania” from Timisoara, 300645 Timisoara, Romania について
Negrea Monica について
Faculty of Food Engineering, Banat’s University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine “King Michael I of Romania” from Timisoara, 300645 Timisoara, Romania について
Salimzoda Amonullo F. について
Department of Food Storing and Processing Technology, Faculty of Agribusiness, Tajik Agrarian University named Shirinsho Shotemur, 146 Rudaki, Dushanbe 73400, Tajikistan について
Sumalan Radu L. について
Faculty of Horticulture and Forestry, Banat’s University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine “King Michael I of Romania” from Timisoara, 119 C. Aradului, 300645 Timisoara, Romania について
Cocan Ileana について
Faculty of Food Engineering, Banat’s University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine “King Michael I of Romania” from Timisoara, 300645 Timisoara, Romania について
Molecules (Web) について
殺菌 について
抗真菌作用 について
殺菌作用 について
精油 について
ハッカ について
レモン について
真菌類 について
Penicillium について
in vivo実験 について
in vitro実験 について
ポストハーベスト について
Ocimum basilicum について
Penicillium digitatum について
静菌作用 について
ラベンダー について
IC50 について
殺菌剤効果 について
GC/MS分析 について
Penicillium digitum について
アスコルビン酸 について
植物の生化学 について
酵素製剤・酵素阻害剤の基礎研究 について
真菌 について
レモン について
果実品質 について
ミント について
バジル について
ラベンダー精油 について
蒸気相 について
評価 について