Zhang Chi について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, National Soybean Processing Industry Technology Innovation Center, School of Food and Health, Beijing Technology and Business University, Beijing 1... について
Xia Shaoqi について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, National Soybean Processing Industry Technology Innovation Center, School of Food and Health, Beijing Technology and Business University, Beijing 1... について
Zhang Yinxiao について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, National Soybean Processing Industry Technology Innovation Center, School of Food and Health, Beijing Technology and Business University, Beijing 1... について
Zhu Shuya について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, National Soybean Processing Industry Technology Innovation Center, School of Food and Health, Beijing Technology and Business University, Beijing 1... について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, National Soybean Processing Industry Technology Innovation Center, School of Food and Health, Beijing Technology and Business University, Beijing 1... について
Liu Xinqi について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, National Soybean Processing Industry Technology Innovation Center, School of Food and Health, Beijing Technology and Business University, Beijing 1... について
Food Chemistry について
ペプチド について
有機酸 について
相乗作用 について
大豆タンパク質 について
タンパク質 について
乳酸菌 について
乳酸桿菌属 について
生存率 について
有効性 について
フルクトオリゴ糖 について
逆相HPLC について
プロバイオティクス について
炭素源 について
腸内フローラ について
プレバイオティクス について
Limosilobacillus reuteri について
ダイズ蛋白質 について
ペプチド同定 について
成長刺激 について
相乗効果 について
食品蛋白質 について
ダイズペプチド について
同定 について
増殖 について
代謝 について