Bassaganya-Riera Josep について
Nutritional Immunology and Molecular Medicine Laboratory (NIMML) Institute, Blacksburg, VA, United States について
Berry Elliot M. について
Braun School of Public Health, Hebrew University - Hadassah Medical School, Jerusalem, Israel について
Blaak Ellen E. について
Department of Human Biology, Maastricht University, Maastricht, Netherlands について
Burlingame Barbara について
School of Public Health, Massey University, Wellington, New Zealand について
le Coutre Johannes について
School of Chemical Engineering, University of New South Wales, Sydney, NSW, Australia について
van Eden Willem について
Department of Infectious Diseases and Immunology, Utrecht University, Utrecht, Netherlands について
El-Sohemy Ahmed について
Department of Nutritional Sciences, University of Toronto, Toronto, ON, Canada について
German J. Bruce について
Department of Food Science and Technology, University of California, Davis, Davis, CA, United States について
Knorr Dietrich について
Institute of Food Technology and Chemistry, Technische Universitaet Berlin, Berlin, Germany について
Lacroix Christophe について
Institute of Food, Nutrition and Health, ETH Zurich, Zurich, Switzerland について
Muscaritoli Maurizio について
Department of Translational and Precision Medicine, Sapienza University of Rome, Rome, Italy について
Nieman David C. について
Human Performance Laboratory, Department of Biology, Appalachian State University, Kannapolis, NC, United States について
Rychlik Michael について
Technical University of Munich, Analytical Food Chemistry, Freising, Germany について
Scholey Andrew について
Centre for Human Psychopharmacology, Swinburne University, Melbourne, VIC, Australia について
Serafini Mauro について
Functional Food and Metabolic Stress Prevention Laboratory, Faculty of Biosciences and Technologies for Agriculture, Food and Environment, University of Teramo, Teramo, Italy について
Frontiers in Nutrition (Web) について
食品 について
ヒト について
栄養学 について
持続可能な開発 について
持続可能性 について
食糧安全保障 について
フレイル について
食品一般 について