Vossen E. について
Laboratory for Animal Nutrition and Animal Product Quality, Department of Animal Sciences and Aquatic Ecology, Ghent University, Coupure Links 653, 9000 Ghent, Belgium について
Dewulf L. について
Research Group for Technology and Quality of Animal Products, Department M2S, Leuven Food Science and Nutrition Research Centre (LFoRCe), KU Leuven Technology Campus Ghent, Gebroeders De Smetstraat 1, 9000 Ghent, Belgium について
Van Royen G. について
Research Institute for Agriculture, Fisheries and Food (ILVO), Technology and Food Science Unit, Brusselsesteenweg 370, 9090 Melle, Belgium について
Van Damme I. について
Department of Veterinary Public Health and Food Safety, Ghent University, Salisburylaan 133, 9820 Merelbeke, Belgium について
De Zutter L. について
Department of Veterinary Public Health and Food Safety, Ghent University, Salisburylaan 133, 9820 Merelbeke, Belgium について
Fraeye I. について
Research Group for Technology and Quality of Animal Products, Department M2S, Leuven Food Science and Nutrition Research Centre (LFoRCe), KU Leuven Technology Campus Ghent, Gebroeders De Smetstraat 1, 9000 Ghent, Belgium について
De Smet S. について
Laboratory for Animal Nutrition and Animal Product Quality, Department of Animal Sciences and Aquatic Ecology, Ghent University, Coupure Links 653, 9000 Ghent, Belgium について
Meat Science について
相対湿度 について
熟成 について
窒素化合物 について
ペプチド について
牛肉 について
メトミオグロビン について
タンパク質分解 について
脂質酸化 について
酸化安定性 について
官能特性 について
ロース について
熟成時間 について
ドライエイジング について
生肉の品質と処理 について
熟成時間 について
相対湿度 について
乾燥熟成 について
ベルギー について
ブルー について
牛肉 について
官能的品質 について