Zhang Lujia について
College of Food Science & Nutritional Engineering, National Engineering Research Centre for Fruits and Vegetables Processing, Key Laboratory of Fruits and Vegetables Processing, Ministry of Agriculture, Engineering Research Centre for Fruits and Vegetables Processing, Ministry of Educatio... について
Dong Li について
College of Food Science & Nutritional Engineering, National Engineering Research Centre for Fruits and Vegetables Processing, Key Laboratory of Fruits and Vegetables Processing, Ministry of Agriculture, Engineering Research Centre for Fruits and Vegetables Processing, Ministry of Educatio... について
Yang Liuqing について
College of Food Science & Nutritional Engineering, National Engineering Research Centre for Fruits and Vegetables Processing, Key Laboratory of Fruits and Vegetables Processing, Ministry of Agriculture, Engineering Research Centre for Fruits and Vegetables Processing, Ministry of Educatio... について
Luo Yinghua について
College of Food Science & Nutritional Engineering, National Engineering Research Centre for Fruits and Vegetables Processing, Key Laboratory of Fruits and Vegetables Processing, Ministry of Agriculture, Engineering Research Centre for Fruits and Vegetables Processing, Ministry of Educatio... について
Chen Fang について
College of Food Science & Nutritional Engineering, National Engineering Research Centre for Fruits and Vegetables Processing, Key Laboratory of Fruits and Vegetables Processing, Ministry of Agriculture, Engineering Research Centre for Fruits and Vegetables Processing, Ministry of Educatio... について
Food Chemistry について
食品 について
ミトコンドリア について
ラット について
リン酸化 について
ターゲティング について
アポトーシス について
肝細胞 について
p53タンパク質 について
脂肪族カルボン酸 について
カルボアミド について
ビニル化合物 について
不飽和カルボン酸 について
内因性 について
遺伝子ノックダウン法 について
ミトコンドリア機能障害 について
過剰発現 について
ミトコンドリア機能 について
miR-27a について
アクリルアミド について
miRNA について
ミトコンドリア機能障害 について
アポトーシス について
食品の化学・栄養価 について
植物の生化学 について
アクリルアミド について
miR-27a について
ラット について
標的化 について
アクリルアミド について
誘発 について
ミトコンドリア機能障害 について
内因性 について
アポトーシス について
調節 について