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J-GLOBAL ID:202102279559108736   整理番号:21A0085823

おからの微粒子化と運動によるディスバイオシスと肥満の改善効果

著者 (1件):
資料名:
巻: 2019  ページ: 51-57  発行年: 2020年12月01日 
JST資料番号: F2161A  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 解説  発行国: 日本 (JPN)  言語: 日本語 (JA)
抄録/ポイント:
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・スーパーマスコロイダー装置とスターバースト装置を用いて,0...
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分類 (2件):
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澱粉以外の多糖類  ,  栄養調査 
物質索引 (1件):
物質索引
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引用文献 (17件):
  • Makki K, Deehan EC, Walter J, et al. The impact of dietary fiber on gut microbiota in host health and disease. Cell Host Microbe 2018; 23: 705-715.
  • Cassidy YM, McSorley EM, Allsopp PJ. Effect of soluble dietary fibre on postprandial blood glucose response and its potential as a functional food ingredient. J Funct Food 2018; 46: 423-439.
  • Nagano T, Hirano R, Kurihara S, Nishinari K. Improved effects of okara atomized by a water jet system on α-amylase inhibition and butyrate production by Roseburia intestinalis. Biosci Biotechnol Biochem 2020; DOI:10.1080/09168451.2020.1741337.
  • Gotoh A, Nara M, Sugiyama Y, Sakanaka M, Yachi H, Kitakata A, Nakagawa A, Minami H, Okuda S, Katoh T, Katayama T, Kurihara S. Use of Gifu anaerobic medium for culturing 32 dominant species of human gut microbes and its evaluation based on short-chain fatty acids fermentation profiles. Biosci Biotechnol Biochem 2017; 81: 2009-20017.
  • Takahashi S, Tomita J, Nishioka K, et al. Development of a prokaryotic universal primer for simultaneous analysis of bacteria and archaea using next-generation sequencing. PLoS One 2014; 9: e105592.
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