Jiao Wenjuan について
School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China について
Jiao Wenjuan について
Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou 510610, China について
School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China について
School of Chemical Engineering and Energy Technology, Dongguan University of Technology, College Road 1, Dongguan 523808, China について
Yu Anling について
School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China について
Zan Shengjie について
School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China について
Chen Zhiyi について
Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou 510610, China について
Liang Yi について
Guangdong Zhongqing Font Biochemical Science and Technology Co. Ltd., Maoming, Guangdong 525427, China について
Liang Kexin について
School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China について
Li Bing について
School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China について
Zhang Xia について
School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China について
Food Chemistry について
凝集 について
結晶構造 について
乳濁液 について
口腔 について
脂質 について
脂肪分解 について
消化 について
結晶度 について
消化性 について
遊離脂肪酸 について
in vitro実験 について
O/W型 について
固体脂含量 について
脂肪滴 について
脂質 について
in vitro消化 について
脂肪結晶サイズ について
多形形態 について
SFC について
食用油脂,マーガリン について
原乳の品質と処理 について
食品蛋白質 について
結晶性 について
水中油 について
乳濁液 について
消化 について
調節 について
脂肪 について
結晶 について
サイズ について
多形 について
形態 について