Sun Xincheng について
College of Food and Bioengineering, Zhengzhou University of Light Industry, Zhengzhou 450001, China について
Sun Xincheng について
Henan Key Laboratory of Cold Chain Food Quality and Safety Control, Zhengzhou University of Light Industry, Zhengzhou 450001, China について
Sun Xincheng について
Collaborative Innovation Center of Food Production and Safety, Henan Province, Zhengzhou 450001, China について
Zhao Chengxin について
College of Food and Bioengineering, Zhengzhou University of Light Industry, Zhengzhou 450001, China について
Hu Xuyang について
College of Food and Bioengineering, Zhengzhou University of Light Industry, Zhengzhou 450001, China について
Zhang Jingnan について
College of Food and Bioengineering, Zhengzhou University of Light Industry, Zhengzhou 450001, China について
Zhang Jingnan について
Henan Key Laboratory of Cold Chain Food Quality and Safety Control, Zhengzhou University of Light Industry, Zhengzhou 450001, China について
Zhang Jingnan について
Collaborative Innovation Center of Food Production and Safety, Henan Province, Zhengzhou 450001, China について
Xu Suyue について
College of Food and Bioengineering, Zhengzhou University of Light Industry, Zhengzhou 450001, China について
Li XiaYing について
College of Food and Bioengineering, Zhengzhou University of Light Industry, Zhengzhou 450001, China について
Bai Yanhong について
College of Food and Bioengineering, Zhengzhou University of Light Industry, Zhengzhou 450001, China について
Bai Yanhong について
Henan Key Laboratory of Cold Chain Food Quality and Safety Control, Zhengzhou University of Light Industry, Zhengzhou 450001, China について
Bai Yanhong について
Collaborative Innovation Center of Food Production and Safety, Henan Province, Zhengzhou 450001, China について
Zhang Xiaogen について
College of Food and Bioengineering, Zhengzhou University of Light Industry, Zhengzhou 450001, China について
Zhang Xiaogen について
Henan Key Laboratory of Cold Chain Food Quality and Safety Control, Zhengzhou University of Light Industry, Zhengzhou 450001, China について
Zhang Xiaogen について
Collaborative Innovation Center of Food Production and Safety, Henan Province, Zhengzhou 450001, China について
Hu Jinqiang について
College of Food and Bioengineering, Zhengzhou University of Light Industry, Zhengzhou 450001, China について
Hu Jinqiang について
Henan Key Laboratory of Cold Chain Food Quality and Safety Control, Zhengzhou University of Light Industry, Zhengzhou 450001, China について
Hu Jinqiang について
Collaborative Innovation Center of Food Production and Safety, Henan Province, Zhengzhou 450001, China について
College of Life Sciences, Chongqing Normal University, Chongqing 401331, China について
Wang Zichao について
School of Biological Engineering, Henan University of Technology, Zhengzhou 450001, China について
Journal of Functional Foods について
懸濁液 について
食品 について
少糖類 について
キサンタンゴム について
腸内微生物 について
Bacteroides について
体重増加 について
低分子量 について
Caco2細胞 について
アセタート について
プロピオナート について
体重管理 について
Firmicutes について
増粘 について
澱粉以外の多糖類 について
腸内微生物 について
マウス について
低分子量 について
キサンタンガム について
体重調節 について