Gantumur Munkh-Amgalan について
College of Food Science and Technology, Key Laboratory of Dairy Science (Northeast Agriculture University), Ministry of Education, Harbin, 150030, PR China について
Sukhbaatar Narantuya について
School of Industrial Technology, Mongolian University of Science and Technology, 14191, Baga toiruu 34, Sukhbaatar District, Ulaanbaatar, Mongolia について
Qayum Abdul について
College of Food Science and Technology, Key Laboratory of Dairy Science (Northeast Agriculture University), Ministry of Education, Harbin, 150030, PR China について
Bilawal Akhunzada について
College of Food Science and Technology, Key Laboratory of Dairy Science (Northeast Agriculture University), Ministry of Education, Harbin, 150030, PR China について
Tsembeltsogt Batsukh について
School of Industrial Technology, Mongolian University of Science and Technology, 14191, Baga toiruu 34, Sukhbaatar District, Ulaanbaatar, Mongolia について
Oh Kwang-Chol について
College of Food Science and Technology, Key Laboratory of Dairy Science (Northeast Agriculture University), Ministry of Education, Harbin, 150030, PR China について
Oh Kwang-Chol について
Pyongyang Technology College of Food and Commodity, Pyongyang, 950003, Democratic People’s Republic of Korea について
Jiang Zhanmei について
College of Food Science and Technology, Key Laboratory of Dairy Science (Northeast Agriculture University), Ministry of Education, Harbin, 150030, PR China について
Hou Juncai について
College of Food Science and Technology, Key Laboratory of Dairy Science (Northeast Agriculture University), Ministry of Education, Harbin, 150030, PR China について
Journal of Dairy Science について
蒸留 について
加水分解 について
アルコール について
蒸留酒 について
ホエー について
発酵 について
揮発分 について
Saccharomyces cerevisiae について
pH【水素イオン指数】 について
脂肪族アルコール について
脂肪族アルデヒド について
官能特性 について
乳製品 について
イソアミルアルコール について
2-メチル-1-ブタノール について
アセトアルデヒド について
イソブチルアルコール について
発酵乳 について
ホエー について
蒸留 について
段階 について
蒸留酒 について
揮発性化合物 について
キャラクタリゼーション について