Yang Dong について
College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, National Engineering Research Center for Fruit & Vegetable Processing, Key Laboratory of Fruit & Vegetable Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Beijing Key Laboratory for Food Non-thermal... について
Wang Yongtao について
College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, National Engineering Research Center for Fruit & Vegetable Processing, Key Laboratory of Fruit & Vegetable Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Beijing Key Laboratory for Food Non-thermal... について
Zhao Liang について
College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, National Engineering Research Center for Fruit & Vegetable Processing, Key Laboratory of Fruit & Vegetable Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Beijing Key Laboratory for Food Non-thermal... について
Rao Lei について
College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, National Engineering Research Center for Fruit & Vegetable Processing, Key Laboratory of Fruit & Vegetable Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Beijing Key Laboratory for Food Non-thermal... について
Liao Xiaojun について
College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, National Engineering Research Center for Fruit & Vegetable Processing, Key Laboratory of Fruit & Vegetable Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Beijing Key Laboratory for Food Non-thermal... について
Food Research International について
高圧 について
処理 について
細菌 について
二酸化炭素 について
遺伝子 について
食品加工 について
比率 について
変化 について
加熱殺菌 について
大腸菌O157 について
モルフォロジー について
トランスクリプトーム解析 について
分子機構 について
ストレス耐性 について
差次的遺伝子発現 について
高圧二酸化炭素 について
酸 について
高圧 について
生存するが培養できない について
大腸菌O157:H7 について
野菜とその加工品 について
高圧 について
酸化炭素 について
細胞外pH について
生存 について
培養 について
因子 について
誘導 について
細菌 について