Wang Yanping について
Institute of Vegetable Science, Beijing Academy of Agriculture and Forestry Sciences, China について
Wang Yanping について
Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops (North China), Ministry of Agriculture and Rural Affairs of the People’s Republic of China, China について
Wang Yanping について
Beijing Key Laboratory of Vegetable Germplasm Improvement, China について
Wang Qingbiao について
Institute of Vegetable Science, Beijing Academy of Agriculture and Forestry Sciences, China について
Wang Qingbiao について
Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops (North China), Ministry of Agriculture and Rural Affairs of the People’s Republic of China, China について
Wang Qingbiao について
Beijing Key Laboratory of Vegetable Germplasm Improvement, China について
Sun Honghe について
Institute of Vegetable Science, Beijing Academy of Agriculture and Forestry Sciences, China について
Sun Honghe について
Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops (North China), Ministry of Agriculture and Rural Affairs of the People’s Republic of China, China について
Sun Honghe について
Beijing Key Laboratory of Vegetable Germplasm Improvement, China について
Zhang Ziye について
Institute of Vegetable Science, Beijing Academy of Agriculture and Forestry Sciences, China について
Zhang Ziye について
Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops (North China), Ministry of Agriculture and Rural Affairs of the People’s Republic of China, China について
Zhang Ziye について
Beijing Key Laboratory of Vegetable Germplasm Improvement, China について
Qian Huihui について
Institute of Vegetable Science, Beijing Academy of Agriculture and Forestry Sciences, China について
Qian Huihui について
Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops (North China), Ministry of Agriculture and Rural Affairs of the People’s Republic of China, China について
Qian Huihui について
Beijing Key Laboratory of Vegetable Germplasm Improvement, China について
Zhao Xuezhi について
Institute of Agri-food Processing and Nutrition, Beijing Academy of Agriculture and Forestry Sciences, China について
He Hongju について
Institute of Agri-food Processing and Nutrition, Beijing Academy of Agriculture and Forestry Sciences, China について
Zhang Li について
Institute of Vegetable Science, Beijing Academy of Agriculture and Forestry Sciences, China について
Zhang Li について
Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops (North China), Ministry of Agriculture and Rural Affairs of the People’s Republic of China, China について
Zhang Li について
Beijing Key Laboratory of Vegetable Germplasm Improvement, China について
Journal of Agricultural and Food Chemistry について
種子 について
酵素 について
遺伝子 について
遺伝子型 について
葉 について
発芽 について
ヒト について
育種 について
ダイコン について
グルコシノレート について
組成 について
新品種 について
窒素複素環化合物 について
チオ糖 について
ピラノシド について
グルコシド について
芳香族縮合化合物 について
チオエステル について
相関分析 について
候補遺伝子 について
ダイコン について
グルコシノレート について
遺伝子型 について
臓器 について
RsCYP81F1/2/3 について
食品の分析 について
植物の生化学 について
野菜とその加工品 について
食用油脂,マーガリン について
グルコブラッシシン について
器官 について
グルコブラッシシン について
4-ヒドロキシグルコブラッシシン について
候補遺伝子 について