Pourashouri Parastoo について
Department of Seafood Processing, Faculty of Fisheries and Environmental Science, Gorgan University of Agriculture Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran について
Mirsadeghi Hojat について
Department of Seafood Processing, Faculty of Fisheries and Environmental Science, Gorgan University of Agriculture Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran について
Khodanazary Aynaz について
Department of Fisheries, Faculty of Marine Natural Resources, Khorramshahr University of Marine Science and Technology, Khorramshahr, Iran について
Waste and Biomass Valorization について
食品 について
銅 について
マグネシウム について
リン について
加水分解 について
カロチノイド について
ペプシン について
必須アミノ酸 について
アミノ酸 について
脂肪族アミン について
脂肪族カルボン酸 について
ポリエン について
ω-3脂肪酸 について
第一アミン について
スルフィド について
含硫アミノ酸 について
分枝鎖アミノ酸 について
アルカラーゼ について
動物性水産食品 について
ドコサヘキサエン酸 について
プロテアーゼ について
加水分解 について
エビ について
廃棄物 について
蛋白質 について
物理化学的特性 について