Cao Jun について
Co-innovation Center for the Sustainable Forestry in Southern China, Nanjing Forestry University, Nanjing 210037, China について
Cao Jun について
Department of Food Science and Technology, College of Light Industry and Food Engineering, Nanjing Forestry University, Nanjing 210037, China について
Wu Rong について
Co-innovation Center for the Sustainable Forestry in Southern China, Nanjing Forestry University, Nanjing 210037, China について
Wu Rong について
Department of Food Science and Technology, College of Light Industry and Food Engineering, Nanjing Forestry University, Nanjing 210037, China について
Zhu Feng について
Co-innovation Center for the Sustainable Forestry in Southern China, Nanjing Forestry University, Nanjing 210037, China について
Zhu Feng について
Department of Food Science and Technology, College of Light Industry and Food Engineering, Nanjing Forestry University, Nanjing 210037, China について
Dong Qihui について
Co-innovation Center for the Sustainable Forestry in Southern China, Nanjing Forestry University, Nanjing 210037, China について
Dong Qihui について
Department of Food Science and Technology, College of Light Industry and Food Engineering, Nanjing Forestry University, Nanjing 210037, China について
Su Erzheng について
Co-innovation Center for the Sustainable Forestry in Southern China, Nanjing Forestry University, Nanjing 210037, China について
Su Erzheng について
Department of Food Science and Technology, College of Light Industry and Food Engineering, Nanjing Forestry University, Nanjing 210037, China について
Biochemical Engineering Journal について
触媒 について
酵素 について
エステル交換 について
触媒活性 について
親水性 について
疎水性 について
リパーゼ について
多重化 について
ヒドロキシ基 について
事例研究 について
バイオ触媒 について
触媒作用 について
Candida antarctica について
触媒効率 について
深共晶溶媒 について
生物燃料及び廃棄物燃料 について
酵素の応用関連 について
非水性 について
深共晶溶媒 について
生体触媒作用 について
リパーゼ について
触媒 について
エステル交換反応 について
研究 について