Zhang Dali について
Longping Branch Graduate School, Hunan University, Changsha, China について
Zhang Dali について
Hunan Agricultural Product Processing Institute, Hunan Academy of Agricultural Sciences, Hunan Provincial Key Laboratory for Fruits and Vegetables Storage Processing and Quality Safety, Changsha, China について
Zhang Dali について
Hunan Province International Joint Lab on Fruits & Vegetables Processing, Quality and Safety, Changsha, China について
Jiang Bing について
Longping Branch Graduate School, Hunan University, Changsha, China について
Jiang Bing について
Hunan Agricultural Product Processing Institute, Hunan Academy of Agricultural Sciences, Hunan Provincial Key Laboratory for Fruits and Vegetables Storage Processing and Quality Safety, Changsha, China について
Jiang Bing について
Hunan Province International Joint Lab on Fruits & Vegetables Processing, Quality and Safety, Changsha, China について
Luo Yaohua について
Longping Branch Graduate School, Hunan University, Changsha, China について
Luo Yaohua について
Hunan Agricultural Product Processing Institute, Hunan Academy of Agricultural Sciences, Hunan Provincial Key Laboratory for Fruits and Vegetables Storage Processing and Quality Safety, Changsha, China について
Luo Yaohua について
Hunan Province International Joint Lab on Fruits & Vegetables Processing, Quality and Safety, Changsha, China について
Fu Xincheng について
Longping Branch Graduate School, Hunan University, Changsha, China について
Fu Xincheng について
Hunan Agricultural Product Processing Institute, Hunan Academy of Agricultural Sciences, Hunan Provincial Key Laboratory for Fruits and Vegetables Storage Processing and Quality Safety, Changsha, China について
Kong Hui について
Longping Branch Graduate School, Hunan University, Changsha, China について
Kong Hui について
Hunan Agricultural Product Processing Institute, Hunan Academy of Agricultural Sciences, Hunan Provincial Key Laboratory for Fruits and Vegetables Storage Processing and Quality Safety, Changsha, China について
Shan Yang について
Longping Branch Graduate School, Hunan University, Changsha, China について
Shan Yang について
Hunan Agricultural Product Processing Institute, Hunan Academy of Agricultural Sciences, Hunan Provincial Key Laboratory for Fruits and Vegetables Storage Processing and Quality Safety, Changsha, China について
Ding Shenghua について
Longping Branch Graduate School, Hunan University, Changsha, China について
Ding Shenghua について
Hunan Agricultural Product Processing Institute, Hunan Academy of Agricultural Sciences, Hunan Provincial Key Laboratory for Fruits and Vegetables Storage Processing and Quality Safety, Changsha, China について
Ding Shenghua について
Hunan Province International Joint Lab on Fruits & Vegetables Processing, Quality and Safety, Changsha, China について
Journal of Food Process Engineering について
X線回折 について
結晶構造 について
超音波 について
膨潤 について
農業廃棄物 について
オゾン について
水和 について
単糖類 について
レモン について
結晶度 について
果皮 について
主成分分析 について
食物繊維 について
走査電子顕微鏡法 について
重金属イオン について
野菜とその加工品 について
レモン について
可溶性食物繊維 について
超音波 について
オゾン について
前処理 について