Anwar Mylene について
Department of Food Science, University of Otago, Dunedin, New Zealand について
Anwar Mylene について
Department of Food Science, Central Mindanao University, Musuan, Maramag, Bukidnon, Philippines について
Birch Edward John について
Department of Food Science, University of Otago, Dunedin, New Zealand について
Ding Yu について
Department of Food Science and Technology, Institute of Food Safety and Nutrition, College of Science and Engineering, College of Life Science and Technology, Jinan University, Guangzhou, PR China について
Ding Yu について
Guangdong Institute of Microbiology, Guangdong Academy of Sciences, State Key Laboratory of Applied Microbiology Southern China, Guangdong Provincial Key Laboratory of Microbial Culture Collection and Application, Guangdong Open Laboratory of Applied Microbiology, Guangzhou, PR China について
Bekhit Alaa El-Din について
Department of Food Science, University of Otago, Dunedin, New Zealand について
Critical Reviews in Food Science and Nutrition について
化学組成 について
超音波 について
分子構造 について
マイクロ波 について
食品 について
農作物 について
酵素 について
多糖類 について
糖尿病 について
塊茎 について
抽剤 について
生物活性 について
代謝性疾患 について
生体材料 について
非澱粉多糖類 について
食品の化学・栄養価 について
野菜とその加工品 について
根 について
塊茎 について
作物 について
水溶性 について
非澱粉多糖類 について
生物活性 について
応用 について