Department of Pharmaceutical Engineering, School of Chemical Engineering and Technology, Tianjin University, Tianjin, China について
Zhejiang Shaoxing Research Institute of Tianjin University, Shaoxing, China について
Tian Kairen について
Department of Pharmaceutical Engineering, School of Chemical Engineering and Technology, Tianjin University, Tianjin, China について
Tian Kairen について
Key Laboratory of Systems Bioengineering, Ministry of Education, Tianjin, China について
Feng Jia について
Department of Pharmaceutical Engineering, School of Chemical Engineering and Technology, Tianjin University, Tianjin, China について
Department of Pharmaceutical Engineering, School of Chemical Engineering and Technology, Tianjin University, Tianjin, China について
Zhejiang Shaoxing Research Institute of Tianjin University, Shaoxing, China について
Qiao Jianjun について
Department of Pharmaceutical Engineering, School of Chemical Engineering and Technology, Tianjin University, Tianjin, China について
Qiao Jianjun について
Zhejiang Shaoxing Research Institute of Tianjin University, Shaoxing, China について
Qiao Jianjun について
Key Laboratory of Systems Bioengineering, Ministry of Education, Tianjin, China について
Qiao Jianjun について
SynBio Research Platform, Collaborative Innovation Center of Chemical Science and Engineering, Tianjin, China について
Applied and Environmental Microbiology について
食品 について
微生物 について
発酵 について
グラム陽性菌 について
乳酸菌 について
乳酸連鎖球菌 について
ポリペプチド について
調節因子 について
免疫修飾 について
遺伝子工学 について
微生物代謝産物の生産 について
チーズ について
Lactococcus について
代謝 について
ナイシン について
免疫調整 について
CodY について
調節 について
解析 について