Can Hasan について
Department of Field Crops and Horticulture, Faculty of Agriculture, Kyrgyz-Turkish Manas University, Bishkek, Kyrgyzstan について
Ozyigit Ibrahim Ilker について
Department of Biology, Faculty of Science and Arts, Marmara University, Istanbul, Kadikoy, Turkey について
Ozyigit Ibrahim Ilker について
Department of Biology, Faculty of Science, Kyrgyz-Turkish Manas University, Bishkek, Kyrgyzstan について
Can Merve について
Department of Soil Science and Plant Nutrition, Faculty of Agriculture, Selcuk University, Konya, Turkey について
Hocaoglu-Ozyigit Asli について
Department of Biology, Faculty of Science and Arts, Marmara University, Istanbul, Kadikoy, Turkey について
Yalcin Ibrahim Ertugrul について
Department of Civil Engineering, Faculty of Engineering and Natural Sciences, Bahcesehir University, Istanbul, Besiktas, Turkey について
Biological Trace Element Research について
亜鉛 について
安全性 について
リスク について
野菜 について
ニッケル について
重金属 について
コショウ について
栄養 について
栄養素 について
キュウリ について
果物 について
トマト について
無機質 について
栄養価 について
ナス について
果実野菜 について
鉱物含有量 について
重金属 について
健康リスク について
多次元スケーリング について
食品の汚染 について
重金属とその化合物一般 について
キルギスタン について
消費 について
果実 について
野菜 について
無機栄養素 について
健康リスク評価 について
多次元 について
スケーリング について