Liang Zhen-Xu について
Key Laboratory of Plant Resources and Beijing Botanical Garden, Institute of Botany, Chinese Academy of Sciences, Beijing 100093, China について
Liang Zhen-Xu について
Institute of Forestry and Pomology, Beijing Academy of Agriculture and Forestry Sciences, Beijing 100093, China について
Zhang Jin-Zheng について
Key Laboratory of Plant Resources and Beijing Botanical Garden, Institute of Botany, Chinese Academy of Sciences, Beijing 100093, China について
Xin Chao について
School of Chemistry and Chemical Engineering, Harbin Institute of Technology, Harbin 150090, China について
Li Dong について
Key Laboratory of Plant Resources and Beijing Botanical Garden, Institute of Botany, Chinese Academy of Sciences, Beijing 100093, China について
Sun Mei-Yu について
Key Laboratory of Plant Resources and Beijing Botanical Garden, Institute of Botany, Chinese Academy of Sciences, Beijing 100093, China について
Shi Lei について
Key Laboratory of Plant Resources and Beijing Botanical Garden, Institute of Botany, Chinese Academy of Sciences, Beijing 100093, China について
Food Research International について
NMR【磁気共鳴】 について
色素 について
単量体 について
フェノール類 について
ユリ属 について
品種 について
山岳地 について
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鱗茎 について
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抗酸化能 について
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色素 について
単量体 について
分析 について