Li Shiqing について
College of Biological Science and Engineering, Fuzhou University, Fuzhou, Fujian 350108, PR China について
Li Shiqing について
Ministry of Education Key Laboratory for Analytical Science of Food Safety and Biology, Fujian Provincial Key Laboratory of Analysis and Detection for Food Safety, Fuzhou University, Fuzhou, Fujian 350108, PR China について
Zhang Yating について
College of Biological Science and Engineering, Fuzhou University, Fuzhou, Fujian 350108, PR China について
Zhang Yating について
Ministry of Education Key Laboratory for Analytical Science of Food Safety and Biology, Fujian Provincial Key Laboratory of Analysis and Detection for Food Safety, Fuzhou University, Fuzhou, Fujian 350108, PR China について
Zu Yexin について
College of Biological Science and Engineering, Fuzhou University, Fuzhou, Fujian 350108, PR China について
Zu Yexin について
Ministry of Education Key Laboratory for Analytical Science of Food Safety and Biology, Fujian Provincial Key Laboratory of Analysis and Detection for Food Safety, Fuzhou University, Fuzhou, Fujian 350108, PR China について
Chen Yiting について
Fujian Provincial University Engineering Research Center of Green Materials and Chemical Engineering, Minjiang University, Fuzhou 350108, PR China について
Luo Fang について
College of Biological Science and Engineering, Fuzhou University, Fuzhou, Fujian 350108, PR China について
Luo Fang について
Ministry of Education Key Laboratory for Analytical Science of Food Safety and Biology, Fujian Provincial Key Laboratory of Analysis and Detection for Food Safety, Fuzhou University, Fuzhou, Fujian 350108, PR China について
Huang Da について
College of Biological Science and Engineering, Fuzhou University, Fuzhou, Fujian 350108, PR China について
Weng Zuquan について
College of Biological Science and Engineering, Fuzhou University, Fuzhou, Fujian 350108, PR China について
Qiu Bin について
Ministry of Education Key Laboratory for Analytical Science of Food Safety and Biology, Fujian Provincial Key Laboratory of Analysis and Detection for Food Safety, Fuzhou University, Fuzhou, Fujian 350108, PR China について
Lin Zhenyu について
Ministry of Education Key Laboratory for Analytical Science of Food Safety and Biology, Fujian Provincial Key Laboratory of Analysis and Detection for Food Safety, Fuzhou University, Fuzhou, Fujian 350108, PR China について
Sensors and Actuators. B. Chemical について
温度計 について
蛍光 について
光ルミネセンス について
分光光度計 について
硫化水素 について
検出法 について
成体 について
オプトエレクトロニクス について
検出限界 について
水溶性 について
ゼブラフィッシュ について
量子ドット について
ナノ複合材料 について
細胞機能 について
ホスト-ゲスト相互作用 について
ペロブスカイト量子ドット について
光熱センサ について
スルホブチルエーテル-β-シクロデキストリン について
低資源設定 について
ゼブラフィッシュ について
分析機器 について
読み出し について
温度計 について
水溶性 について
β-シクロデキストリン について
ナノ複合材料 について