Das Arpita について
Department of Biochemistry, CSIR-Central Food Technological Research Institute, Mysore, India について
Das Arpita について
Academy of Science and Innovative Research (AcSIR), Ghaziabad, India について
Panneerselvam Arunkumar について
Academy of Science and Innovative Research (AcSIR), Ghaziabad, India について
Panneerselvam Arunkumar について
Department of Food Packaging Technology, CSIR-Central Food Technological Research Institute, Mysore, India について
Yannam Sudheer Kumar について
Academy of Science and Innovative Research (AcSIR), Ghaziabad, India について
Yannam Sudheer Kumar について
Department of Traditional Food and Sensory Science, CSIR-Central Food Technological Research Institute, Mysore, India について
Baskaran Vallikannan について
Department of Biochemistry, CSIR-Central Food Technological Research Institute, Mysore, India について
Baskaran Vallikannan について
Academy of Science and Innovative Research (AcSIR), Ghaziabad, India について
Journal of Food Processing and Preservation について
食品 について
酵素 について
オオムギ について
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糖尿病 について
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