Su Buli について
Key Laboratory of Agricultural Microbiomics and Precision Application, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Guangdong Provincial Key Laboratory of Microbial Culture Collection and Application, State Key Laboratory of Applied Microbiology Southern China, Guangdong Microbial Culture C... について
Lai Peixuan について
Key Laboratory of Agricultural Microbiomics and Precision Application, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Guangdong Provincial Key Laboratory of Microbial Culture Collection and Application, State Key Laboratory of Applied Microbiology Southern China, Guangdong Microbial Culture C... について
Yang Fan について
Key Laboratory of Agricultural Microbiomics and Precision Application, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Guangdong Provincial Key Laboratory of Microbial Culture Collection and Application, State Key Laboratory of Applied Microbiology Southern China, Guangdong Microbial Culture C... について
Li Anzhang について
Key Laboratory of Agricultural Microbiomics and Precision Application, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Guangdong Provincial Key Laboratory of Microbial Culture Collection and Application, State Key Laboratory of Applied Microbiology Southern China, Guangdong Microbial Culture C... について
Deng Ming-Rong について
Key Laboratory of Agricultural Microbiomics and Precision Application, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Guangdong Provincial Key Laboratory of Microbial Culture Collection and Application, State Key Laboratory of Applied Microbiology Southern China, Guangdong Microbial Culture C... について
Zhu Honghui について
Key Laboratory of Agricultural Microbiomics and Precision Application, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Guangdong Provincial Key Laboratory of Microbial Culture Collection and Application, State Key Laboratory of Applied Microbiology Southern China, Guangdong Microbial Culture C... について
Journal of Agricultural and Food Chemistry について
最適化 について
再配向 について
サイトゾル について
Saccharomyces cerevisiae について
アセチルCoA C-アセチルトランスフェラーゼ について
化学物質 について
アシルCoA について
カロチノイド について
脂肪族炭化水素 について
不飽和炭化水素 について
共役ジエン について
アセトアルデヒドデヒドロゲナーゼ について
アセチルCoA について
2Aペプチド について
cho2 について
アセチルCoAカルボキシラーゼ について
動的制御 について
食品の化学・栄養価 について
植物の生化学 について
アセチル補酵素A について
進化 について
工学 について
リコペン について
Saccharomyces について
平衡 について
アセチル補酵素A について
代謝 について
エンジニアリング について