Moazzen Mojtaba について
Department of Food Technology Research, Faculty of Nutrition Sciences and Food Technology/National Nutrition and Food Technology Research Institute, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran について
Shariatifar Nabi について
Department of Environmental Health Engineering, School of Public Health, Tehran University of Medical Sciences, Tehran, Iran について
Arabameri Majid について
Food Safety Research Center (salt), School of Nutrition and Food Sciences, Semnan University of Medical Sciences, Semnan, Iran について
Hosseini Hedayat について
Department of Food Science and Technology, National Nutrition and Food Technology Research Institute, Faculty of Nutrition Sciences and Food Technology, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran について
Ahmadloo Mahsa について
Department of Food Safety and Hygiene, School of Public Health, Qazvin University of Medical Sciences, Qazvin, Iran について
Frontiers in Nutrition (Web) について
質量分析 について
消費者 について
食品 について
リスク について
ガスクロマトグラフィー について
コムギ について
発癌物質 について
磁気 について
GC-MS分析 について
芳香族縮合炭化水素 について
検出限界 について
磁性 について
乳児食 について
定量限界 について
発癌リスク について
食品試料 について
乳児食品 について
GC/MS について
健康リスク評価 について
多環芳香族炭化水素 について
MSPE について
食品の汚染 について
有機化合物の各種分析 について
磁気 について
固相抽出 について
ガスクロマトグラフィー について
質量分析 について
イラン について
テヘラン について
食品試料 について
多環芳香族炭化水素 について
健康リスク評価 について