Huang Tse-Hung について
Department of Traditional Chinese Medicine, Chang Gung Memorial Hospital, Keelung, Taiwan について
Huang Tse-Hung について
School of Traditional Chinese Medicine, Chang Gung University, Taoyuan, Taiwan について
Huang Tse-Hung について
School of Nursing, National Taipei University of Nursing and Health Sciences, Taipei, Taiwan について
Huang Tse-Hung について
Research Center for Chinese Herbal Medicine, Chang Gung University of Science and Technology, Taoyuan, Taiwan について
Huang Tse-Hung について
Graduate Institute of Traditional Chinese Medicine, Chang Gung University, Taoyuan, Taiwan について
Huang Tse-Hung について
Graduate Institute of Health Industry Technology, Chang Gung University of Science and Technology, Taoyuan, Taiwan について
Liu Pi-Yu について
Department of Food Science, National Taiwan Ocean University, Keelung, Taiwan について
Lin Yu-Ling について
Agricultural Biotechnology Research Center, Academia Sinica, Taipei, Taiwan について
Tsai Jenn-Shou について
Department of Food Science, National Taiwan Ocean University, Keelung, Taiwan について
Journal of the Science of Food and Agriculture について
ドッキング について
血漿 について
ペプチド について
インスリン について
血糖 について
血糖降下作用 について
糖尿病 について
ホメオスタシス について
低血糖症 について
ジペプチジルアミノペプチダーゼ について
in vitro実験 について
クロレラ属 について
α-グルコシダーゼ について
血糖値 について
総コレステロール値 について
Corbicula fluminea について
Chlorella sorokiniana について
加水分解物 について
低血糖ペプチド について
糖尿病 について
植物の生化学 について
食品の化学・栄養価 について
Corbicula について
Chlorella について
低血糖 について
ペプチド について
濃縮 について
加水分解物 について
α-グルコシダーゼ について
ジペプチジルペプチダーゼ について
活性 について
阻害 について