Key Laboratory of Safety Assessment of Genetically Modified Organism (Food Safety) (MOA), Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, College of Food Science and Nutrition Engineering, China Agricultural University, Beijing, 100191, China について
Lei Zhan について
Faculty of Agriculture and Food, Kunming University of Science and Technology, Kunming, Yunnan, 650500, China について
Zhang Chen について
Faculty of Agriculture and Food, Kunming University of Science and Technology, Kunming, Yunnan, 650500, China について
Zhu Longjiao について
Key Laboratory of Precision Nutrition and Food Quality, Department of Nutrition and Health(Institute of Nutrition and Health), China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Huang Kunlun について
Key Laboratory of Safety Assessment of Genetically Modified Organism (Food Safety) (MOA), Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, College of Food Science and Nutrition Engineering, China Agricultural University, Beijing, 100191, China について
Shang Ying について
Faculty of Agriculture and Food, Kunming University of Science and Technology, Kunming, Yunnan, 650500, China について
Xu Wentao について
Key Laboratory of Safety Assessment of Genetically Modified Organism (Food Safety) (MOA), Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, College of Food Science and Nutrition Engineering, China Agricultural University, Beijing, 100191, China について
Xu Wentao について
Key Laboratory of Precision Nutrition and Food Quality, Department of Nutrition and Health(Institute of Nutrition and Health), China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Analytica Chimica Acta について
凝集 について
蛍光 について
酸化 について
核酸 について
核タンパク質 について
検出限界 について
バイオセンサ について
トランスジェニック植物 について
レコンビナーゼ について
RNA干渉 について
ナノ材料 について
ナノシート について
二本鎖DNA について
ゲノムDNA について
酸化グラフェン について
レコンビナーゼポリメラーゼ増幅 について
酸化グラフェンナノシート について
核酸 について
迅速検出 について
バイオセンサ について
分析機器 について
有機化合物の電気分析 について
RNAi について
トランスジェニック植物 について
酸化 について
グラフェンナノシート について
蛍光 について
RPA について
ターンオン について
バイオセンサ について