Chen Xu について
Key Laboratory of Precision Nutrition and Food Quality, Department of Nutrition and Health, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Chen Xu について
Key Laboratory of Safety Assessment of Genetically Modifled Organism (Food Safety), Key Laboratory of Precision Nutrition and Food Quality, Department of Nutrition and Health, and College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Chen Keren について
Key Laboratory of Safety Assessment of Genetically Modifled Organism (Food Safety), Key Laboratory of Precision Nutrition and Food Quality, Department of Nutrition and Health, and College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Du Zaihui について
Key Laboratory of Safety Assessment of Genetically Modifled Organism (Food Safety), Key Laboratory of Precision Nutrition and Food Quality, Department of Nutrition and Health, and College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Chu Huashuo について
Key Laboratory of Precision Nutrition and Food Quality, Department of Nutrition and Health, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Zhu Longjiao について
Key Laboratory of Precision Nutrition and Food Quality, Department of Nutrition and Health, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
He Xiaoyun について
Key Laboratory of Safety Assessment of Genetically Modifled Organism (Food Safety), Key Laboratory of Precision Nutrition and Food Quality, Department of Nutrition and Health, and College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Xu Wentao について
Key Laboratory of Precision Nutrition and Food Quality, Department of Nutrition and Health, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Xu Wentao について
Key Laboratory of Safety Assessment of Genetically Modifled Organism (Food Safety), Key Laboratory of Precision Nutrition and Food Quality, Department of Nutrition and Health, and College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Journal of Hazardous Materials について
蛍光 について
DNA【核酸】 について
RNA【核酸】 について
アロステリック効果 について
親和性 について
有害物質 について
検出限界 について
芳香族アミン について
ポリエン について
キノイド化合物 について
インモニウム について
エノン について
脂環式ケトン について
第三アミン について
環境汚染物質 について
DNA配列 について
アプタマー について
G-四重鎖 について
無標識 について
アプタセンサ について
その他の汚染原因物質 について
マラカイトグリーン について
マラカイトグリーン について
高感度 について
二成分 について
融合 について