Pan Xiaomin について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Pan Xiaomin について
International Joint Research Laboratory for Biointerface and Biodetection, and School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Xu Xinxin について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Xu Xinxin について
International Joint Research Laboratory for Biointerface and Biodetection, and School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Song Shanshan について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Song Shanshan について
International Joint Research Laboratory for Biointerface and Biodetection, and School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Xu Liguang について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Xu Liguang について
International Joint Research Laboratory for Biointerface and Biodetection, and School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Kuang Hua について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Kuang Hua について
International Joint Research Laboratory for Biointerface and Biodetection, and School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Wu Xiaoling について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Wu Xiaoling について
International Joint Research Laboratory for Biointerface and Biodetection, and School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Liu Liqiang について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Liu Liqiang について
International Joint Research Laboratory for Biointerface and Biodetection, and School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Xu Chuanlai について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Xu Chuanlai について
International Joint Research Laboratory for Biointerface and Biodetection, and School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis について
信頼性 について
キャベツ について
植物成長調整剤 について
ヒト について
帯板 について
検出法 について
もやし について
検出限界 について
最適条件 について
ELISA について
モノクローナル抗体 について
回収率 について
カルボン酸 について
芳香族塩素化合物 について
フェノールエーテル について
免疫クロマトグラフィー について
交差反応性 について
24-ジクロロフェノキシ酢酸 について
モノクローナル抗体 について
免疫クロマトグラフィーストリップ について
豆芽 について
キャベツ について
食品の汚染 について
バイオアッセイ について
2,4-ジクロロフェノキシ酢酸 について
豆 について
芽 について
キャベツ について
酢酸 について
IC について
ELISA について