Akhavan-Mahdavi Sahar について
Faculty of Food Science and Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran について
Sadeghi Rohollah について
Department of Animal, Veterinary, and Food Sciences, University of Idaho, Moscow, ID 83844, USA について
Faridi Esfanjani Afshin について
Faculty of Food Science and Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran について
Hedayati Sara について
Nutrition Research Center, School of Nutrition and Food Sciences, Shiraz University of Medical Sciences, Shiraz, Iran について
Shaddel Rezvan について
Department of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture and Natural Resources, University of Mohaghegh Ardabili, Ardabil, Iran について
Dima Cristian について
“Dunarea de Jos” University of Galati, Faculty of Food Science and Engineering, Galati, Romania について
Malekjani Narjes について
Department of Food Science and Technology, Faculty of Agricultural Sciences, University of Guilan, Rasht, Iran について
Boostani Sareh について
Department of Food Science and Technology, School of Agriculture, Shiraz University, Shiraz, Iran について
Jafari Seid Mahdi について
Faculty of Food Science and Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran について
Jafari Seid Mahdi について
Universidade de Vigo, Nutrition and Bromatology Group, Department of Analytical Chemistry and Food Science, Faculty of Science, E-32004 Ourense, Spain について
Food Chemistry について
化粧品 について
食品 について
飲料 について
ミセル について
消炎作用 について
脂質 について
キャリア について
リポソーム について
配送 について
バイオアベイラビリティ について
マイクロエマルション について
生体適合性 について
ナノ構造 について
脂環式化合物 について
ジエン について
単環モノテルペン について
ナノエマルション について
ナノキャリア について
ナノカプセル封じ について
d-リモネン について
食品産業 について
安全 について
バイオアベイラビリティ について
固形製剤 について
食品の化学・栄養価 について
d-リモネン について
ナノデリバリーシステム について
応用 について