Zhang Fen について
Center for Gut Microbiota Research, Faculty of Medicine, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Zhang Fen について
Li Ka Shing Institute of Health Sciences, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Zhang Fen について
State Key Laboratory for Digestive Disease, Institute of Digestive Disease, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Zhang Fen について
Department of Medicine and Therapeutics, Faculty of Medicine, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Wan Yating について
Center for Gut Microbiota Research, Faculty of Medicine, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Wan Yating について
Li Ka Shing Institute of Health Sciences, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Wan Yating について
State Key Laboratory for Digestive Disease, Institute of Digestive Disease, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Wan Yating について
Department of Medicine and Therapeutics, Faculty of Medicine, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Zuo Tao について
Center for Gut Microbiota Research, Faculty of Medicine, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Zuo Tao について
Li Ka Shing Institute of Health Sciences, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Zuo Tao について
State Key Laboratory for Digestive Disease, Institute of Digestive Disease, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Zuo Tao について
Department of Medicine and Therapeutics, Faculty of Medicine, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Yeoh Yun Kit について
Center for Gut Microbiota Research, Faculty of Medicine, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Yeoh Yun Kit について
Department of Microbiology, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Liu Qin について
Center for Gut Microbiota Research, Faculty of Medicine, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Liu Qin について
Li Ka Shing Institute of Health Sciences, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Liu Qin について
State Key Laboratory for Digestive Disease, Institute of Digestive Disease, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Liu Qin について
Department of Medicine and Therapeutics, Faculty of Medicine, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Zhang Lin について
Center for Gut Microbiota Research, Faculty of Medicine, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Zhang Lin について
Li Ka Shing Institute of Health Sciences, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Zhang Lin について
State Key Laboratory for Digestive Disease, Institute of Digestive Disease, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Zhang Lin について
Department of Medicine and Therapeutics, Faculty of Medicine, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Zhang Lin について
Department of Anaesthesia and Intensive Care and Peter Hung Pain Research Institute, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Zhan Hui について
Center for Gut Microbiota Research, Faculty of Medicine, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Zhan Hui について
Li Ka Shing Institute of Health Sciences, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Zhan Hui について
State Key Laboratory for Digestive Disease, Institute of Digestive Disease, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Zhan Hui について
Department of Medicine and Therapeutics, Faculty of Medicine, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Lu Wenqi について
Center for Gut Microbiota Research, Faculty of Medicine, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Lu Wenqi について
Li Ka Shing Institute of Health Sciences, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Lu Wenqi について
State Key Laboratory for Digestive Disease, Institute of Digestive Disease, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Lu Wenqi について
Department of Medicine and Therapeutics, Faculty of Medicine, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Xu Wenye について
Center for Gut Microbiota Research, Faculty of Medicine, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Xu Wenye について
Li Ka Shing Institute of Health Sciences, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Xu Wenye について
State Key Laboratory for Digestive Disease, Institute of Digestive Disease, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Xu Wenye について
Department of Medicine and Therapeutics, Faculty of Medicine, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Lui Grace C.Y. について
Department of Medicine and Therapeutics, Faculty of Medicine, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Lui Grace C.Y. について
Department of Chemical Pathology, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Li Amy Y.L. について
Department of Medicine and Therapeutics, Faculty of Medicine, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Cheung Chun Pan について
Center for Gut Microbiota Research, Faculty of Medicine, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Cheung Chun Pan について
Li Ka Shing Institute of Health Sciences, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Cheung Chun Pan について
State Key Laboratory for Digestive Disease, Institute of Digestive Disease, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Cheung Chun Pan について
Department of Medicine and Therapeutics, Faculty of Medicine, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Wong Chun Kwok について
Department of Chemical Pathology, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Chan Paul K.S. について
Center for Gut Microbiota Research, Faculty of Medicine, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Chan Paul K.S. について
Li Ka Shing Institute of Health Sciences, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Chan Paul K.S. について
Department of Microbiology, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Chan Paul K.S. について
Stanley Ho Centre for Emerging Infectious Diseases, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Chan Francis K.L. について
Center for Gut Microbiota Research, Faculty of Medicine, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Chan Francis K.L. について
State Key Laboratory for Digestive Disease, Institute of Digestive Disease, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Chan Francis K.L. について
Department of Medicine and Therapeutics, Faculty of Medicine, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Chan Francis K.L. について
Microbiota I-Center (MagIC), Shatin, Hong Kong, China について
Ng Siew C. について
Center for Gut Microbiota Research, Faculty of Medicine, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Ng Siew C. について
Li Ka Shing Institute of Health Sciences, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Ng Siew C. について
State Key Laboratory for Digestive Disease, Institute of Digestive Disease, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Ng Siew C. について
Department of Medicine and Therapeutics, Faculty of Medicine, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, Hong Kong, China について
Ng Siew C. について
Microbiota I-Center (MagIC), Shatin, Hong Kong, China について
Gastroenterology について
微生物 について
生合成 について
血漿中濃度 について
抗生物質 について
代謝産物 について
系統発生 について
臨界 について
ミクロフローラ について
C反応性タンパク質 について
病因 について
コロナウイルス について
炎症マーカー について
腸内細菌 について
短鎖脂肪酸 について
重症度 について
コロナウイルス について
腸内マイクロバイオーム について
微生物機能 について
SCFAs について
消化器の疾患 について
消化器の臨床医学一般 について
消化器の診断 について
COVID-19 について
患者 について
腸 について
短鎖脂肪酸 について
L-イソロイシン について
生合成 について
長期 について
障害 について