Xu Jing-Guo について
Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Xu Jing-Guo について
Key Laboratory of Food Bioengineering (China National Light Industry), College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Huang Xiao-Ning について
Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Huang Xiao-Ning について
Key Laboratory of Food Bioengineering (China National Light Industry), College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Meng Jiao について
Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Meng Jiao について
Key Laboratory of Food Bioengineering (China National Light Industry), College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Chen Jing-Yu について
Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Chen Jing-Yu について
Key Laboratory of Food Bioengineering (China National Light Industry), College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Han Bei-Zhong について
Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Han Bei-Zhong について
Key Laboratory of Food Bioengineering (China National Light Industry), College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Food Research International について
相互作用 について
食品 について
データベース について
リスク について
微生物 について
細菌 について
大腸菌 について
rRNA について
食品加工 について
Pseudomonas について
ミクロフローラ について
病原体 について
Acinetobacter について
Comamonas について
細菌群集 について
生鮮カット野菜 について
環境表面 について
細菌コミュニティ について
ハイスループット配列決定 について
Pseudomonas について
食品包装 について
食品衛生一般 について
中国 について
カット野菜 について
加工ライン について
環境 について
細菌群集 について
キャラクタリゼーション について