Manassi Cynthia Farias について
Federal University of Santa Catarina (UFSC), Department of Food Science and Technology, Florianopolis, Brazil について
de Souza Sofia Steinmetz について
Federal University of Santa Catarina (UFSC), Department of Health Sciences, Florianopolis, Brazil について
Hassemer Guilherme de Souza について
Regional Integrated University of Alto Uruguay and the Missions, Department of Food Engineering, Erechim, Brazil について
Sartor Saionara について
Federal Technologic University of Parana (UTFPR), Department of Food Science and Technology, Francisco Beltrao, Brazil について
Lima Clara Mariana Goncalves について
Federal University of Lavras (UFLA), Department of Food Science, Lavras, Brazil について
Miotto Marilia について
Federal University of Santa Catarina (UFSC), Department of Food Science and Technology, Florianopolis, Brazil について
De Dea Lindner Juliano について
Federal University of Santa Catarina (UFSC), Department of Food Science and Technology, Florianopolis, Brazil について
Rezzadori Katia について
Federal University of Santa Catarina (UFSC), Department of Food Science and Technology, Florianopolis, Brazil について
Pimentel Tatiana Colombo について
Federal Institute of Science and Technology of Parana (IFPR), Campus Paranavai, Paranavai, Brazil について
Ramos Gustavo Luis de Paiva Anciens について
Fluminense Federal University (UFF), Faculty of Veterinary, Niteroi, RJ, Brazil について
Ramos Gustavo Luis de Paiva Anciens について
Federal Institute of Science and Technology of Rio de Janeiro (IFRJ), Department of Food, Rio de Janeiro, RJ, Brazil について
Esmerino Erick について
Fluminense Federal University (UFF), Faculty of Veterinary, Niteroi, RJ, Brazil について
Holanda Duarte Maria Carmela Kasnowski について
Fluminense Federal University (UFF), Faculty of Veterinary, Niteroi, RJ, Brazil について
Marsico Eliane Teixeira について
Fluminense Federal University (UFF), Faculty of Veterinary, Niteroi, RJ, Brazil について
Verruck Silvani について
Federal University of Santa Catarina (UFSC), Department of Food Science and Technology, Florianopolis, Brazil について
Food Research International について
消費者 について
亜硝酸塩 について
肉製品 について
ミクロフローラ について
健康管理 について
性質 について
機能性食品 について
プロバイオティクス について
介入研究 について
健康増進 について
シンバイオティクス について
プレバイオティクス について
機能性 について
機能性食品 について
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プロバイオティクス について
プレバイオティクス について
シンバイオティクス について
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健康な肉製品 について
食品の化学・栄養価 について
発酵食品一般 について
機能性 について
肉製品 について
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