Gao Huanli について
Jiangsu Co-Innovation Center of Efficient Processing and Utilization of Forest Resources, International Innovation Center for Forest Chemicals and Materials, College of Light Industry and Food Engineering, Nanjing Forestry University, Nanjing, China について
Xu Tingting について
Jiangsu Co-Innovation Center of Efficient Processing and Utilization of Forest Resources, International Innovation Center for Forest Chemicals and Materials, College of Light Industry and Food Engineering, Nanjing Forestry University, Nanjing, China について
Xu Tingting について
Bioproducts Institute, Department of Chemical and Biological Engineering, Department of Chemistry and Department of Wood Science, The University of British Columbia, Vancouver, BC, Canada について
Xu Tingting について
State Key Laboratory of Biobased Material and Green Papermaking, Qilu University of Technology, Shandong Academy of Sciences, Jinan, China について
Zhou Jiahuan について
Jiangsu Co-Innovation Center of Efficient Processing and Utilization of Forest Resources, International Innovation Center for Forest Chemicals and Materials, College of Light Industry and Food Engineering, Nanjing Forestry University, Nanjing, China について
Rojas Orlando J. について
Bioproducts Institute, Department of Chemical and Biological Engineering, Department of Chemistry and Department of Wood Science, The University of British Columbia, Vancouver, BC, Canada について
He Ming について
State Key Laboratory of Biobased Material and Green Papermaking, Qilu University of Technology, Shandong Academy of Sciences, Jinan, China について
Ji Xingxiang について
State Key Laboratory of Biobased Material and Green Papermaking, Qilu University of Technology, Shandong Academy of Sciences, Jinan, China について
Dai Hongqi について
Jiangsu Co-Innovation Center of Efficient Processing and Utilization of Forest Resources, International Innovation Center for Forest Chemicals and Materials, College of Light Industry and Food Engineering, Nanjing Forestry University, Nanjing, China について
Microchimica Acta について
界面 について
スルホン化 について
スペクトル について
黄色ぶどう球菌 について
ぶどう球菌属 について
信号増幅 について
電気化学 について
検出限界 について
ポリアニリン について
生乳 について
バイオセンサ について
導電性 について
ナノ粒子 について
サンドイッチ について
金ナノ粒子 について
食品媒介病原菌 について
サンドイッチ免疫バイオセンサ について
防汚 について
Staphylococcus aureus について
二重アプタマーセンサ について
分析機器 について
導電性 について
防汚 について
界面 について
Staphylococcus について
電気化学 について
センシング について